Balkongskydd glas

Balkongskydd - Glasklart är transparent och bör inte vara högre än 120cm. Glasklar plast är ett alternativ för dig som vill se ut och inte är besvärad av insyn. Detta är ett billigare alternativ till inglasning och kräver inget byggnadslov. Ett bockat skydd går att tillverka något.


Våra egentillverkade balkongskydd ger din balkong skydd mot sol, vind och insyn om så önskas.

Vi anpassar skydden efter dina önskemål, välkommen! Smycka balkongen som du vill ha den! En balkongmatta för att dekorera balkongen. Den gör också det säkrare för husdjur.


Blev du sugen på att göra ett vindskydd som Bygglov gjorde i Östhammar? Här tipsar Göran Carlsson, från Svalson, om vad du bör tänka på när du bygger med glas eller plexiglas som vindskydd. Varför inte använda din balkong som uterum?


Ett balkongskydd är en snygg och enkel lösning, inte bara för att skydda från vinden utan du får även ett effektivt insynsskydd.

Skydden ger balkongen den där lilla uterumskänslan. Klicka på Ditt län för att hitta en ÅF eller skriv in namn, ort alternativt riktnummer i sökrutan. För åf i Danmark klicka på Skåne, för Norge klicka på Västra Götaland.


Genom vårt medlemsskap i Nordic Light kan vi erbjuda hela års garanti på merparten av våra utvändiga solskydd. Vänligen kontakta oss för ytterligare information. Nedan visas ett urval av vårt utbud av utvändiga solskydd. Kontakta oss gärna för mer information eller prisuppgift. De krav som ställs är att inglasningen ska vara profillöst glas samt att det i övrigt stämmer med Solna stads bygglov dvs endast hel inglasning, dvs från golv till tak är tillåten.


Med minimal ansträngning ger det ett effektivt skydd mot nyfikna blickar. Redan efter några få minuter är det ogenomskinliga insynsskyddet monterat. Tack vare de slitstarka snoddarna . Dels för att det tydligen inte är godkänt ur säkerhetssynpunkt och dels för att det ofta blir dyrare(!) än glas om man vill få det lika hållbart och säkert som härdat laminerat glas.


Personligen blev jag väldigt förvånad över detta besked. Måttillverkas och monteras så att skyddet passar just din balkong. Flera skydd går att bygga ihop.


Fästes med aluminiumhållare på balkongräcket. Montering av solskyddsfilm.

Försäljning och montering av markiser och persienner. Vi säljer och monterar Umbras sortiment av solskydd. Persienner – Vi tillverkar persienner efter dina mått. Finns i olika modeller och färger.


Allt från dekorfilm till till solskyddsfilmer som knappt syns men tar bort nästan all skadlig UV-strålning som tex. Vi har ett stort urval av fastighetsfilm.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung