Odörfällan livslängd

Odörfällan fångar effektivt upp oönskade lukter och odörer. Monteras enkelt i avluftningsrören. Livslängden är beroende av mängden gaser även hastigheten genom filtret som är avgörande för livslängden. Fläktar finns med eller utan eldrift.


Fungerar även utmärkt för mulltoaletter. Innehåller aktiverat specialkol. Löser luktproblem från trekammarbrunnar, avloppstankar i plast och betong m. MB Active Trap bygger på en trekanalig teknik, som leder vätskan och optimerar odörfällans livslängd.


Under sanitetsstenen finns en röd bottenplatta, en så kallad livslängdsindikator. Då stenen har nötts bort och den röda indikatorn syns, bör odörfällan bytas ut. Tack vare den patenterade odörfällan MB Active . Det monteras mycket enkelt på avluftningsrör som leder från olika typer av avloppssystem.


Filtermediat beräknas ha en livslängd om år, beroende på belastning. Slamsugningsslang och tillbehör. Dvs dra upp spridarledningen ovanför markytan i slutet av infiltrationen. Fann hävdar att detta inte behövs om man lägger infiltrationen ytligt, men syresättningen i bädden blir betydligt bättre om den luftas. Detta medför bättre rening och längre livslängd på infiltrationen.


Dessutom fungerar luftningsröret som . Problemlösare för trekammarbrunnar, avloppstankar i plast mm till en- och flerfamiljshus. Fångar effektivt upp oönskade lukter och odörer. Glöm alla gamla dåliga lösningar som ozon, odörfällor , kemikalier etc.


Med GOR BioSystem får du full kontroll på din fettavskiljare. Giftfri utan växthusemissioner. Erhållit EU-miljöpris som bästa skydd! Sioo Träskydd Sioo Väderskydd VS-2. För bättre behandling av altaner,.


En panna med mycket lång livslängd som bara blir vackrare med. Luktfritt med odörfällan ! Förberedd för anslutning till muff med dimensionerna 50 . I dagens samhälle är matavfall ett av dem viktigaste förnyelsebara energikällorna som finns och det ställs höga krav på att minska matavfallsvinnet samt att kunna ta vara på det matavfall som uppstår. Enligt den svenska regeringens miljökvalitetsmål så skall minst av matavfallet återvinnas genom . Dubbelmuff bör kompletteras, förberedd för anslutning med muff till dim.


Tänk på att livslängden på infiltrationen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung