Uponor smart aqua plus väggdosa m7

Smart , smidig och testad! Besök oss via vår webbshop, i våra butiker i Rinkaby och Jönköping. Dubbel väggdosa Mmed vinkelkoppling QE. Alla priser inklusive moms.


För montage i regelvägg med minimum 45mm djup.

Med integrerat vattenpass. En nyhet och en ersättare för fler möjligheter och förenklad installation. Se separat PDF-fil för de kopplingar vi rekommenderar . Kollade in den gamla blåa idag men.


Väggdosa Mborde funka för reglar. Så det är tight på en 45mm regelvägg även . Fri frakt och leverans till dörren - vvs-klimat. På lager - Leverans 2-dagar.

Varianter: För doshals inv. Skär av genomföringshalsen på ett korrekt avstånd från väggen. Uponor Doslock MInvändig gänga för doshals. SMART AQUA PLUS TÄCKRING 80MM.


Den täcker över den spalt som eventuellt uppstår mellan nippelns täckbricka och väggdosans genomföring. Logga in för att se prisuppgifter. Avrundat till hel förpackning.


Material Stål Färg Zink Ytbehandling Elförzinkad Funktion För väggdosa M7. Click here to find similar products. Go to the productFind similar products.


Används för vattenutkastare. Anslutning för läckageindikering medföljer ej Skåpet har dubbla knockouts i båda sidorna, botten, ovansida samt baksida. Detta gör det t ex möjligt att montera två vattenutkastare, en för varmvatten och en för kallvatten. Skåpet är främst avsett för montering i innervägg.


Här finner du allt inom tappvatten! Nyckeln till ett bra rörsystem är kopplingarna.

Uponors , LK Systems och Vatette stora urval av kopplingar gör att du får hållbara anslutningar. De är utprovade för att du inte ska råka ut för. Vi utvecklar och förbättrar kontinuerligt vårt sortiment för att det ska bli ännu enklare att in- stallera våra system. Tiden kom ikapp vår redan smarta väggbockfixtur från 90-talet, så vi gick tillbaka till ritbordet för att säkerställa att både nya krav och .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung