Diskbänk furhoffs

Diskbänkar för hemmamiljö. Vi lanserar vår konfigurator i ny version! Förutom vårt kompletta Free-sortiment innehåller den nu även vårt Design-sortiment med ett urval av vårt breda sortiment men till ett attraktivare pris. Höj- och sänkbara diskbänkar och arbetsbänkar på rostfritt golvstativ.


Vi har ett brett produktutbud för framförallt industri, storkök, restauranger, sjukhus och laboratorier och stor kompetens om produkternas användningsområden.

Men vårt produktsortiment omfattar även ett stort antal ytterligare . DISKBÄNK FÖR LABORATORIER OCH SJUKHUS: - Med valfria mått. Tillverkas av slipad och efterborstad rostfri plåt i kvalitet EN 1. Med underlimma foliera fukttrög träskiva som ger mycket god stabilitet och ljudisolering. Alla valmöjligheter för din nästa diskbänk finns i vår broschyr som du bläddrar i här eller öppnar som pdf-fil här.


Huvudkontor: AB Furhoffs Rostfria. Sveriges bredaste sortiment av måttbeställda rostfria diskbänkar i alla former som raka, L-formade och för köksöar från Purus, Stala, Decosteel, Furhoffs m.

Många olika kanter, ytor och urtag för alla typer av hällar samt hundratals av disklådor att välja bland. Passar all köksinredning, inklusive IKEA Metod. Vi valde en hel rostfri diskbänk i vårt kök via Vedum. Leverantören av diskbänken var Furhoffs (x 280)cm.


Den vart inte så billig men förmodar att man får ett bättre pris om beställer direkt från leverantören. Vi är mycket nöjda med denna diskbänk (valde medelrepat från början). Skickar med en länk till . Familjeföretagen Stala Oy i Lahtis, Finland och AB Furhoffs Rostfria i Skövde, Sverige utökar samarbetet kring rostfria diskbänkar för kök i hemmamiljö. Att vara ett företag i tiden har alltid varit en ambition för oss. Furhoffs är ett företag som med åren vuxit sig större, starkare och förändrats i takt med att nya genera- tioner i familjen Furhoff tagit vid och lett verksamhe- ten vidare.


Kvalitet in i minsta detalj by Furhoffs. Området kring diskhon är kökets mest besökta plats. Därför är det viktigt att välja en diskbänk som passar just dina behov. Kanske vill du också ha en högre kvalitet, tjockare plåt, en mer robust arbetsbänk än vad de flesta . Nyckelpersoner, VD Björn Furhoff.


Säljer en helt ny, fortfarande i sin trälåda ouppackad diskbänk från företaget Furhoffs ( furhoffs.com).

Detta är för den som inte nöjer sig med annat än den främsta tillverkaren. Vårt pris: 10SEK Detta inkluderar ett personlig skrivet intyg och brev från personen . Det handlar om diskbänkar , hurtsar, skåp, hyllor, hyllställningar, rullbanor och installationskanaler med mera. Men utvecklingen fortsätter. I det avseendet är vi lika ihärdiga som när det gäller våra övriga produkter.


This Pin was discovered by Neonela Design AB. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Karta och vägbeskrivning. Egen design till Klövern 3! Billingen föder framgång!


Idag hade vi besiktning av ett storkök. I ett storkök syns inte så mycket av.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung