Bergvärme i sundsvall ab

Kompletta och certifierade leverantörer av bergvärme i Västernorrland och Jämtland. Vi tillhandahåller kompletta värmepumpsinstallationer – från borrning till slutförd installation – för såväl privatpersoner som företag och föreningar. Visa fler bolag på denna adress.


Bergvärme i Sundsvall AB. Förra året gick företaget med vinst.

Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter 2miljoner. Föremålet för bolagets verksamhet är at bedriva brunnsborrning, vvs installationer, mark och entrepenadgrävning samt därmed förenlig verksamhet.


Kategori: Installatör-Återförsäljare. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Vi är även certifierade återförsäljare av Thermia värmepumpar. Information om befattningshavare.


Ladda ner befattningshavarlistan.

Certifikat Referenser Omdömen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar . JW Brunnsborrning AB är certifierad brunnsborrare och hjälper dig som vill borra en vattenbrunn eller energibrunn. SVEP är den oberoende branschorganisationen för värmepumpar som jobbar med myndigheter och instutitioner i garantifrågor samt utbildning av installatörer.


Rör och Värmeteknik tar ett helhetsansvar för de installationer de utför i allt från att borra för bergvärme till elektriska installationer. Hjälp att installera värmepump i Sundsvall. Att installera en värmepump eller borra för bergvärme är oftast en stor investering men det är lika ofta en bra investering. BERGVÄRME AB erbjuder kompletta värmepumpsanläggningar där vi tar ansvar för: Projektering, Borrning samt värmepumpinstallation. Inom BERGVÄRME AB har vi många års erfarenhet av energieffektiva uppvärmningssystem.


Detta är en teknik som utnyttjar den lagrade solenergi som finns i berggrunden. Samtidigt är detta det alternativ av alla metoder som ger den största besparingen. Du får en driftsäker, underhållsfri och miljövänlig anläggning som klarar av hela husets behov av värme och tappvarmvatten, även kalla vinterdagar. Malms Rör i Sundsvall AB i Sundsvall är auktoriserad Bosch VärmePartner och installerar alla typer av Bosch värmepumpar.


Larssons Brunnsborrning hjälper er med markborrning, brunnsborrning, borrning för bergvärme , grävmaskinsarbeten och markarbeten. Vår hemort är Stöde i Sundsvalls kommun men vi tar arbeten över hela Västernorrland.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung