Bromma rör

Förra året gick företaget med förlust. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Bromma Rör AB, Västerled 14.


Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning , företagsinformation med nyckeltal, öppettider, m. Bolaget skall driva service- reparations- och entreprenadverksamhet inom VVS- branschen och därmed förenlig verksamhet.

Vårt mål är att snabbt kunna serva kunden oavsett storlek på projekt. Vi på Hässelby Rör AB har erfarna rörmokare som hjälper dig med rörinstallationer i alla typer av fastigheter. Företaget ägs och drivs av Mikael Nylander med mångårig erfarenhet inom VVS-branschen. Fortfarande kvalitativa kontorsmöbler till bra pris - med fokus på hållbarhet.


Alla siffror anges i hela tusental. Resultat efter finansnetto. Ansvarig Kurt Palmqvist år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer.

Kontakta oss gärna för mer information och kostnadsförslag. Till sin hjälp har han duktiga rörmokare som utför alla förekommande installationer och reparationer inom VVS-branschen. Kom ihåg att du kan nyttja rotavdraget när du äger din bostad. Vi är auktoriserade av branchorganisationen Säker Vatteninstallation. Vi är komplett försäkrade av försäkringsbolaget If Skadeförsäkring AB.


Oavsett vad det gäller inom rörinstallationer så är du . Våra spolbilar jobbar ALLA DAGAR, dygnet runt, året runt. Vi servar alla såsom kommunala bolag, bostadsrättföreningar och privatpersoner. Vi hjälper privatpersoner med rotavdraget. Hela och rena rör är viktigt för en väl fungerande fastighet.


En spricka i rör eller ledning och akut behöver en rörmokare Nacka? Stopp i avlopp, dusch eller toalett, och akut behöver en rörmokare Sollentuna fastän det är sent på kvällen och helg? Inga problem, Rörexperten har VVS . XXL: - Coop Foru- Zoo: - Systembolaget: - Jula: - 20.


Sveriges första vindtunnel för inomhusflygning. Du flyger på en luftstråle i en glaskammare som simulerar .

Bodyflight är både ett fritidsnöje och en träningsform. Det är helt riktigt, men tyvärr missar de . Detta är ett stort hot mot jobben i Blekinge län och skulle få . För att du ska få bästa pris och låg . Skräddarsydda inredningar med rör och rörfästen till privata hem och företag. Ja, registrerad för F-skatt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung