Luktstopp flytande

Hälls i golvbrunnar och andra vattenlås för att förhindra uttorkning och dålig lukt från avloppet. Lämplig för avloppsenheter som inte används frekvent och där man riskerar att vattenlåset torkar ut ex. Beroende på vattenlåsets storlek så hälls ca - dl . Luktstopp för avloppssystem.


Antidunst bildar ett effektivt luktstopp som ligger som ett flytande lock och hindrar dålig lukt att lämna systemet.

Vitolja som förhindrar uttorkning och dålig lukt i golvbrunnar särskilt . Har du fått dålig lukt i badrum eller duschrum kan detta hjälpa dig. Du häller det i golvbrunnen eller vattenlåset till tvaum. Hälles i golvbrunnar och andra vattenlås för att förhindra uttorkning och dålig lukt från avloppet.


Jafo flytande luktstopp för alla typer av vattenlås. Kan användas ner till -25°C utan sprängverkan. Alla rättigheter förbehålles.

Programmet stötte på ett problem under den senaste åtgärden. JAFO LUKTSTOPP FLYTANDE l. Det finns flera tillverkare av flytande luktstopp som är anpassade för avlopp. Vid montering smörj den röda tätningen med flytande tvål eller liknande. Låsringen passar ej till golvbrunnen :an. Passar EJ till PSX 7 PBX och PBX 1– kvalité, eget lager, fraktfritt och 1dagars returrätt.


Besök oss via vår webbshop, i våra butiker i Rinkaby och Jönköping. Fyll upp ett par centimeter med . Products without images have been hidden. Click here to show products without images. Go to the productFind similar products. Det är lätt att ta upp även när det har suttit länge i golvbrunnen.


Vattenlåset är alltid stängt och öppnas först när golvbrunnen fylls med vatten. Ett fjäderbelastat membran stänger av. Köp Luktkontroll Nitor Art.

Bästa Pris med Fri frakt hos Städshop. Propplösare är ett högkoncentrerat medel för att lösa stopp i avlopp och ledningar. POWER PLUMBER består av en miljövänlig gas som expanderar vid kontakt med vatten.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung