Gravyrpenna elektrisk

Handla Elektrisk gravyrpenna i vår webbutik. Ett mångsidigt verktyg för märkning på de flesta material. Vi har även märkningsmaskiner och stämplar. Elgravyrpenna för elektrisk gravering.


Märkning med en elgravyrpenna kan utföras på de flesta material såsom stål, hårdplast och glas.

Vår elgravyrpennan har en . Effektiv maskin som märker och graverar i de flesta material. Inställbar styrka i nio steg. Karbidstift och två siffer- och bokstavsmallar ingår. Se produkt data för teknisk specifikation. Gravyrpenna från Ampro med hårt stift som klarar hårt stål.


Skapa allt från vackra mönster och läckra texter till att stöldsäkra din mobil eller verktyg med ett personligt meddelande!

En elektrisk gravyrpenna är perfekt om du inte har tillgång till tryckluft. Fungerar till glas, plast, metal. Pennan graverar och skriver på metall, trä, plast, gips, glas och alla förekommande bergarter, bl. Lämpar sig även utmärkt för gravering i härdat verktygsstål.


Det jag söker är en gravyrpenna eller motsvarande i något högre kvalité gärna med stifftsattser och litteratur och helst elektrisk även om pneumatisk går an men elektrisk är mer behändig. Pennan som graverar och skriver på metall, trä, plast, gips, glas och alla förekommande bergarter, så som bland annat marmor och granit. Komplett set med gravyrpenna , transformator och provglas. Levereras komplett med mönster, instruktion, st diamantslipstift och mm samt st slipstift av kiselkarbid. Smart gravyrpenna som fungerar på de flesta underlag.


Skapa, mönster, skriv texter eller märk dina ägodelar med ditt namn. Gravera själv hemma med denna penna. Tack vare denna gravyrpenna kan du själv gravera hemma.


Polisen och försäkringsbolagen brukar dessutom gärna vilja att du märker dina värdefulla saker. Denna ger dig möjlighet att identifiera och anpassa många artiklar. Ofta kan de stå till tjänst med att låna ut roliga Ture Sventon- manicker som osynligt bläck eller elektrisk gravyrpenna.

Hehe, ja nu var det ju inte riktigt stöldmärkning jag syftade på. Men dem fungerar utmärkt till det med.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung