Gustavsberg klaffpump

Normalutförande för vatten, bensin och olja. Som standard levereras pumparna med handtag av trä. Pumparna är av robust konstruktion, tillverkade i gråjärn med metallinsats för pumpning av vätskor fria från fasta föroreningar. Hög precision i tillverkningen ger pumpar med säker drift och lång livslängd.


Minst lika livskraftig trotjänare är den fyrdubbelt verkande klaffpumpen. Logga in för att se prisuppgifter. Fyrdubbelverkande sug- och tryckpumpar. Tillverkarens artikelnummer,. Produktnamn, Allweiler Nr2.


Storlek, 506x158x226mm (HxBxD). Funktion, för vatten, oljor, bensin . Handpumpar är det som sticker ut lite extra i sortimentet. Detta då dessa gårdspumpar och klaffpumpar levt med i sortimentet som kära familjemedlemmar under lång tid. Klaffpumpar kan användas för sughöjder upp till ca meter. Bottenventil (backventil) bör användas om sughöjden överstiger meter.


Vanliga användningsområden för klaffpumpar är som nödpumpar vid . KLAFFPUMP NR ALLWEILER UTF A-B. Vår målsättning är 1 nöjda kunder, vilket betyder att vi gör allt för att du ska bli nöjd och komma tillbaka och handla hos oss. Vi hjälper dig gärna med eventuella frågor och välkomnar alla synpunkter och idéer för hur vi kan bli bättre. Problemet är att vi inte lyckas få liv i vår manuella vattenpump.


Däremot har jag inte funnit någon information om hur de fungerar så jag vet inte . Dubbelverkande sug och tryckpump av järn med handtag av trä. Alla rättigheter förbehålles. Programmet stötte på ett problem under . Som jag förstog det var den av typen klaffpump.


Vad har ni för erfarenheter? MONTERING, DRIFT OCH SKÖTSEL. Pumpen är avsedd för att pumpa och transportera vatten, lättare oljor och bränsle. Sån där hade mormor och morfar i sin sommarstuga när jag var liten.


Deras var kanske lite sliten . Kopplingar är tillverkade av rostfri eller syrafast plåt. För att erhålla nödvändig resistens mot olika typer av korrosion vid olika användningsområden är kopplingarna i MA-systemet indelade i två olika klasser:. HANDPUMPAR Den klassiska Gårdspump nr.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung