Ifö option spegelskåp led high 60

Spegelskåp som passar till samtliga våra möbelserier. Dubbelsidiga mjukstängande spegeldörrar med en frostad del i underkant som används för att öppna och stänga dörrarna. Förstoringsspegel och magnetlist ingår.


Eluttag, 2V, med USB-port ingår . Jämför priser och läs recensioner på Badrumsmöbler.

Välkommen till PriceRunner! I skåpet finns två flyttbara glashyllor. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Ljusramp upptill och undertill med LED -belysning.


Inuti finns två flyttbara . Belysningsrampen har LED - belysning. Justerbara upphängningsbeslag som kan finjusteras vid .

Den har två hyllor som är flyttbara. Det finns ett eluttag med 230v. Med LED -belysningen som strålar ut genom frostglaset ger ett bekvämt ljus. Skåpet passar till alla Ifös möbelserier.


Med dubbelsidiga mjukstängnade spegeldörrar och spegelglas även på sidorna vilket bidrar till en ljusare känsla i badrummet. Modern och energisparande LED- belysningen på över- och undersida. Fri frakt och leverans till dörren - vvs-klimat.


Tillverkarens produktsida, - . IFÖ OPTION BADRUMSSKÅP HIGH M. Det har dubbelsidiga mjukstängande spegeldörrar med en frostad del i underkant som används när du öppnar och stänger dörrarna. Spegelglas som bakstycke och sidor, svarta glashyllor inne i skåpet. Ifö Option spegelskåp med ljusramp LE eluttag 230V, USB port. Ifö Silva underskåp i vitt, med ben. Ljuset kan ändras mellan kallt och varmt ljus.


Finns i , och 1bredd.

Grepplist i aluminium är.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung