Klaro reningsverk

Vi kommer in i bilden först och främst när det inte finns något tillgängligt avlopp. KLAROs modulprincip ger högsta möjliga exi- bilitet och säkerhet inför framtiden. KLARO har under åren sålt sin teknik till andra Fabrikat på marknaden, men KLARO använder alltid den senaste och bästa . Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, m.

Denna manual skall finnas enkelt tillgänglig för ägaren. Anläggningen är robust då reningsverket saknar rörliga delar och allt drivs av en luftkompressor. Rening sker biologiskt och kemiskt. Vattnet renas med SBR-teknik.


Visa fler bolag på denna adress. Bolaget skall bedriva försäljning av reningsverk samt bedriva därmed förenlig verksamhet. Inga telefonnummer registrerade.


Med KLARO minireningsverk kan vi nu erbjuda ytterligare ett alternativ för rening av avloppsvatten.

KLARO är utvecklat för nordiska förhållanden och systemet är flexibelt, lättservat och väl beprövat. Vår auktoriserade personal kan ge råd om vilken typ av reningsanläggning som passar ditt behov. Oavsett om projektet är . Detta är ingen GRAF tank. Ansvarig Lonebu Røseth, Elin.


Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Det som hjälpte till med i beslutet är Bagas processgaranti. Du som kund med serviceavtal har större chans att få hjälp med att allt ska fungera som utlovat givet att verket är installerat som det . Vi projekterar och marknadsför reningsverk som lever upp till dagens och framtida krav på effektiv avloppssrening. BAGA reningsverk fokuserar på driftsäkerhet och låga driftskostnader men ger också en rad andra fördelar, bl.


Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. KLARO reningsverket är uppbyggt av moduler. Det gör systemet flexibelt och enkelt att bygga ut vid behov. Hjärtat i systemet är behållaren med sina två kamrar – slamavskiljaren och SBR-behållaren.


Klaro reningsverk Sverige AB.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung