Rörmontör lön

Vad tjänar man som rörmontör ? Du hittar även utbildningar relaterade till rörmontör. Nyfiken på vad en rörmontör tjänar? Lönestatistik för Rörmontör gör att du enkelt ser om du har rätt lön.


Medellöner för detta yrke och andra inom Installation, drift, underhåll, samt annan nyttig statistik.

Alla löner för en Rörmontör inom Installation, drift, underhåll i Kalmar län. Det är en hög lön för ett hantverkaryrke. När det gäller tidlön kommer de på tredje plats. En kompis till mig vill läsa till rörmokare, men funderar på lönen.


KI RÖR AB är ett auktoriserat VVS-företag som drivs av tredje generationens rörentreprenörer. Vi har professionella rörmokare och VVS-ingenjörer med många års erfarenhet. Vi utför små och stora uppdrag åt både privatpersoner och företag inom värme, vatten, sanitet, kyla och gas.

Arbetet kommer bedrivas i hela Skåne. Arbetssökande med eget boende och referenser från tidigare jobb prioriteras högt. Du kommer att jobba i en underleverantörsroll till stora byggfirmor. Att du är självgående och kan ditt yrke är . Vid installationer i nybyggen arbetar du efter ritningar och tekniska beskrivningar. Du arbetar också med att installera och reparera pumpar, varmvattenberedare och . VVS-montör kallades tidigare för rörmokare eller rörläggare.


Genomsnittslönen i Norge är ca högre än den svenska. Läs mer om löner i Norge och ta reda på vad genomsnittslönen för ditt yrke är. Och i förlängningen så påverkar det självklart även lönen eftersom det hela tiden finns en efterfrågan på rörmokare, säger Rolf Levin, ombudsman på Byggnads. Det dyker sällan upp någon rörmontör från andra länder för att installera toastolar och dra vanliga rör på ett bostadsbygge, säger Rolf Levin.


Vi söker en erfaren rörmontör som gärna har vana att driva egna arbeten. Lön Fast lön Kollektivavtal finns. Skicka din ansökan helst via e-post. Upplagt för dagar sedan.

Vi arbetar i Storstockholm. See this and similar jobs on LinkedIn. En heltidstjänst med varierande arbetsuppgifter i ett företag med goda framtidsutsikter. Vi är mån om våra medarbetare och hos oss har du goda möjligheter till personlig utveckling. Vi läser inkommande ansökningar löpande och anger därför inget sista ansökningsdatum.


Tidlön är en löneform där arbetstagarens lön räknas ut på basis av arbetstiden så att grundtimlönen och tidlönerelaterade tillägg enligt kollektivavtalet. Vi rapporterar idag våra tider i Jeeves och lönen görs i Visma Lön 600. Då tjänsten innebär mycket .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung