Stala jätevaunu

Voiko lajittelu enää helpommaksi käydä? Stala on tehnyt roskien käsittelystä niin helppoa, että se on melkein mukavaa! Napakka, mutta monipuolinen keittiön jätelajittelukokoelma helpottaa keittiöaskareita entisestään.


Lajittelu käy leikiten, juuri niin tarkasti kuin sinä haluat, ja vaivattomasti kun keittiön roskis on lähellä . Jätevaunu kolmella jäteastialla EKO-3SK.

Kiskoilla liikkuva kannellinen jätevaunu kahdella litran astialla, yhdellä litran jäteastialla sekä ongelmajäteastialla . Pohjakiinnitteinen jätevaunu , joka on varustettavissa ovimekanismilla. Kaksi litran jäteastiaa sekä pieni ongelmajäteastia. Kannella, kaksi litran jäteastiaa sekä ongelmajäteastia. Stala EKO-1K on yhden ison jäteastian jätevaunu , joka kiinnitetään kaapiston pohjaan. Vaunuun kuuluu suuri tilavuudeltaan litran jäteastia sekä pieni litran kokoinen ongelmajäteastia, jonka voi kätevästi kiinnittää suuremman jäteastian reunaan.


Stala jätevaunut on helposti puhdistettavia, asennettavissa . Kannellinen jätevaunu , jossa kaksi litran jäteastiaa sekä ongelmajäteastia.

Asennustapa: Kaapiston pohjaan. Alakaapin minimileveys: 30cm. Lisävarusteena saatavissa ovimekanismi sekä biokansi. Ekoline EKO2-jätevaunu sopii kapeaan tilaan, vaunun leveys on vain 195mm.


Stala EkoLinen lisävarusteena on saatavissa ovimekanismi. Posti Kotiin kuljetus 1€. Kaksi 16:n ja kaksi 10:n litran valkoista jäteastiaa.


Selkeälinjainen EkoCombo helpottaa keittiöaskareita. Keittiöjätteiden lajittelu käy vaivattomasti lähellä työpistettä. Teräksiset kiskot liukuvat äänettömän kevyesti ja vaunu . Stala runkoon kiinnitettävä jätevaunu Ekosystem 2-neljällä jäteastialla.


Neljä litran valkoista jäteastiaa sekä ongelmajäteastia. Valkoinen teräsrunko, kalustejalat ja ilmastointiliitäntämahdollisuus. Varustettavissa etusarjoilla 195mm x . Stala pohjakiinnitteinen jätevaunu EKO-2PK kahdella litran valkoisella jäteastialla.


Stalan jätevaunussa on metallinen runko ja jäteastiat muovia.

Metallisessa rungossa on hieman ruostetta, mutta muuten jätevaunu on hyvässä kunnossa. Yksikerroksiset EkoLine jätelajitteluvaunut mahtuvat samaan allaskaappiin pesupöydän kanssa. Jätelajitteluvaunujen asennus on helppoa ja yksinkertaista. Sen avulla roska-astiat liukuvat ulos, kun kaapin ovi avataan. Valitse myymälä Tuotetta ei saatavilla verkosta.


REG vetolaite jätevaunulle.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung