Bohlins slamsugning

Förra året gick företaget med vinst. Det sitter endast män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter miljoner. Visa fler bolag på denna adress.

Län: Västernorrlands län. Ansvarig Göran Bolin år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer.


Framkörningsavgift (om tömning har inte kunnat ske på grund av omständigheter som kunden råder över ): 4kr. Bolaget ska bedriva slamsugning , spolning och övrig transportverksamhet samt försäljning av pellets, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet. BOHLINS slamsugning AB, Noraström, Västernorrlands Län, Sweden.


Högtrycksspolning Slamsugning Rör-inspektion ADR-transporter.

Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar.

Bohlins slamsugning AB, Skriv ut. Ja, registrerad för F-skatt. Anläggningar för insamling av icke-farligt avfall . Du är flexibel och har servicekänsla. Du har god förmåga att arbeta självständigt, är ansvarsfull och punktlig. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lastbilskörning och minst CE-kort.


Vi ser det som en merit om du har . Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom. Torget listar företag i Sverige. De tar avstånd från alkohol i trafiken och visar det genom att installera alkolås. Yrkesförare mot rattfylleri. Ett föredöme och ett självklart IQ-projekt.


Mer info från Creditsafe. Komplett företagsrapport kr 14-.

Beställ Se exempelrapport.

Kostnadsfri kreditrating på ditt företag från Creditsafe. Innan du gör affärer med ett nytt företag, se till att företaget är. För egen del har fokus allt mer kommit att handla om högtrycksspolning av ledningar. På en minut pumpar den ut 3liter vatten. ALMI Företagspartner Nord AB.


Byggnads AB Lennart Eriksson. Frosting Kommunikationsbyrå AB. Härnösands Plastindustri AB.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung