Relining brf

Nu har arbetet med reliningen påbörjats! Styrelsen har beslutat sig för hur vi ska driva projektet. Vi har gått utanför HSB-sfären för att hitta vår projektledare denna gången.


Vi har därför vänt oss till Flando, som är ett expertföretag inom branchen. Peter Jobark arbetar där och kommer att vara vårt stöd i att ta fram .

Det är inte acceptabelt att respektive medlem måste betala fullt ut för utbyte av toastol om företaget som utför relining av misstag eller av nöd skadar toastolen! Det är antingen relining -företaget eller föreningen som får ta denna kostnad! Onsdag juni var Thomas och Kristoffer från Avloppsjouren och höll informationsmöte om det kommande relining -projektet i föreningen för våra medlemmar.


Nedan följer en sammanställning av det som togs upp under mötet. Observera att all nödvändig information kommer att delas ut framöver av . Den frågan är lika obligatorisk vid ett bostadsköp som att sparka lite lätt på däcken hos bilhandlaren. Alla vet att det är bra om det är gjort.

Titania har fått i uppdrag av Brf Bofinken på Wiboms väg i Solna att genomföra relining av stammarna i åtta fastigheter med 4lägenheter under drygt ett års tid. Inom ett halvår beräknas hela arbetet . Brf Värtahus omfattar fyra hus och 1lägenheter. Allmän information om relining och metoder. Information angående relining Västravägen och Vikingavägen.


Kom ihåg att om ni renoverar badrum att kontakta oss för byte av golvbrunn eftersom detta skall utföras med en speciel metod. Avloppsledningarna i Brf Porten behöver renoveras och detta sker med så kallad relining. Dvs nya rör gjuts inne i de gamla rören. Ta reda på vad som gäller för relining och stambyten i din bostadsrättsförening.


En relining är ett smidigt ingrepp för såväl en brf , ekonomisk förening och samfällighet. Vi behöver inte riva golv eller väggar, utan vi renoverar avloppen inifrån utan att röra något ytskikt. Arbetet tar i regel fyra dagar och du märker knappt att vi varit på plats.


Vi arbetar med material och maskiner som är säkra för de boende . En underhållsplan för din Brf utgör en billig och smart försäkring för fastigheten. Det är helt enkelt ett proaktivt redskap som minimerar risken för att du ska behöva ta hand om akuta skador - skador som många gånger genererar stora och onödiga kostnader.

Relining Brf pilen Sandviken. Vi håller just nu på att renovera spillvattenledningen i källaren på st fastigheter på brf pilen i Sandviken. Jobbet ska vara klart innan jul.


Brf Vindelnhus gav oss på Proline Nord AB uppdraget att med vår Prolinemetod relina vertikala- och horisontella spillvattenledningar fram till husliv i föreningens fastigheter som består av sty . Under våren kommer föreningen att genomgå en relining av alla avloppsstammar och bottenavlopp i samarbete med Tubus. BRF :en bara ett sätt att förlänga livslängden något. Det läcker inte på raksträckor utan det läcker vid . I denna avdelning hittar ni information om reliningprojektet. Ni hittar allt från information om vad det är till den tidsplanen som gäller.


Vi kommer att hålla denna avdelning uppdaterad så ni får tillgång till aktuella händelser. Vi har hjälpt bostadsrättsföreningar över hela landet att få nya rör på ett miljövänligt sätt. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung