Ventilnål biltema

Hyllplats: Välj varuhus Loading. Slut Begränsat lager I lager. Gummiventil för slanglösa däck. Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. An error occurred while retrieving sharing information.

En av grabbarna kom hem i natt med punka på moppen. Visar sig att det är ventilen som är otät. Skruva på ventilhatten som höll tätt även med läckande ventilnål ! Senast redigerat av Comeback . Edit: Tack för alla svar, det verkar ju som att det enklaste är att åka förbi en (däck)verksta om de kan fixa det medan man väntar.


Risken är väl att det är fullbokat överallt bara i dessa tider, men de kanske fixar såna där småjobb direkt även om det . Wow min svar, happy i sitt esse. Vår erfaring er at svært få bilister klarer å bruke hjelpemidler som tetningsmiddel og kompressor i et nødstilfelle.

Av dem som faktisk prøver er det relativt stor feilprosent. Blant annet glemmer folk å ta ut ventilnålen når latexmelken skal fylles i dekket. Alt dette innebærer at flere og flere må få assistanse fra . Brum-Ole: Mulig jeg er ute og sykle nå, men hvordan kan en ventilhette måle dekktrykket? Den har jo ikke tilgang på trykket, trykket er jo under ventilnålen. Om du ikke har kjøpt et fullt sett, må du i hvert fall gå til anskaffelse av en ventiltrekker, da du må skru ut ventilnålen for å få fylt dekket med skummet.


Inbyggd momentbegränsning, resp. JohnnyTh skrev: Hvis dekket ikke har vært av så er det vel byttet ventilnål ? Den koster ca kroner i innkjøp. Många äldre ventilhattar i plåt är gjorda för att användas till det men annars finns tex den här på Biltema.


Kjernen i ventilen kan være løs. Den er mulig å skru inn og ut med riktig verktøy. Biltema har ventilnål elns som brukes til dette. Sørg for at demperen ikke er trykksatt om du skrur på denne. Ventilnålen kan lätt börja läcka.


Kanske räcker att dra åt den. Läcker däcket pga sprickor eller pungtering så tycker jag du ska köpa nya däck.

Dessutom påstås det vara så att på en mc kan ventilnålen av centrifugalkraften vid höga farter slungas utåt, varvid luften pyser ut. Alla vet ju hur noga det är. Products without images have been hidden. Go to the productFind similar products.


Reparasjonssett, dekk - Tetningsplugger MC-tilbehør - Biltema. Komplett sett for reparasjon av.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung