Duschskärmvägg

Produktnamn, Ifö Stella 700. Funktion, vändbar fast sektion . Bilden visar dusch i klarglas! NORO FROST DV är en elegant duschvägg. I serien finns modeller för placering i hörn samt mer centralt i rummet.


Draperistången är 120cm och är kapbar.

Hos Badrumsbutiken hittar du allt inom dusch, badkar, bastu och blandare. Vi har det du söker för ditt spa eller badrum. IFÖ SILVER DUSCHSKÄRMVÄGG 9KLARGLAS.


Bör placera golvprofilen på en plan yta eftersom den inte tar upp ojämnheter i . IFÖ DUSCHSKÄRMVÄGG SILVER 70KLAR. Klarglas med silverprofil. Kan användas som både skärmvägg ell.


På BAUHAUS hittar du högkvalitativa duschväggar, skärmväggar och vikskärmväggar i frostat, mönstrat och klarglas.

Duschskärmvägg IFÖ Silver. Här finns även profiler i svart, vit eller krom. En trendig duschvägg ökar trivselfaktorn i ditt badrum och skapar ett stilrent helhetsintryck. Skärmvägg Material aluminium och glas eller bytte mutt svets eller noe kom med förslag. Färg, grå aluminium profil.


En duschvägg avdelar duschen från resten av rummet med en elegant lösning. Som alternativ till glasbetong eller uppmurad skärmvägg. En lösning som upplevs som luftig och stilren.


Våra duschväggar kan placeras mitt på vägg, i ett hörn eller på badkaret. Hej, jag håller på att renovera badrummet och funderar på duschen. Har försökt fundera fram och tillbaka . Med badrumsinredning från INR (tidigare Aspen) kommer kvaliteten främst.


Som komplement finns överliggare med draperiskenor inklusive krok och glid för duschdraperi. Standarddjup är 900mm men andra mått tillverkas på order.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung