Riksbyggen ordningsregler

Inom hela föreningens område är det inte tillåtet att köra in bilar utöver de som har tillstånd. Parkeringsbolaget övervakar vårt område. Vad kan vi hjälpa dig med? Felanmäl, få svar på dina frågor, hitta blanketter och kontakta oss här. Var hittar jag de regler som.


I stadgarna finns föreningens grundläggande regler sammanställda.

Stadgar och trivselregler kan du få av . Varje förening har en uppsättning stadgar som ska åtföljas av alla bostadsrättshavare i föreningen. Det som måste finnas med i stadgarna finns specificerat i . En bostadsrättshavare ska iaktta sundhet, ordning och skick vid användandet av lägenheten. Av det följer att han eller hon ska följa de ordningsregler som gäller i föreningen. Bostadsrättsföreningar brukar ha regler som säger att man inte får störa efter en viss tidpunkt, vanligtvis 22-tiden.


Bestämmelsen tar i första hand . Bokningsschema och särskilda ordningsregler finns anslagna i tvättstugan. För mindre renoveringar kan Riksbyggen hjälpa till.

Utbildningsansvarig: Lena Fransson. Brandskyddsansvarig: Anders Franzén. Miljöansvarig: Stig-Arne Derle. Webbansvarig: Cengiz Ismail. Träffenansvarig: Annika Emanuelsson.


Valberedning och förvaltning. Utöver styrelsen finns det en valberedning som arbetar med att föreslå nya ledamöter till styrelsen. Riksbyggen är anlitade att sköta den ekonomiska och tekniska förvaltningen.


I den löpande förvaltningen ingår bl a ordnings- och trivselfrågor. Föreningen och dess medlemmar ska verka för en god boendemiljö och en hög trivselfaktor. Genom att visa aktsamhet om våra egendomar kan vi undvika onödiga kostnader.


För att lyckas med detta måste . Kostnader för underhåll och reparationer betalas av oss alla gemensamt. Om det inträffar ett fel i huset ta kontakt med Riksbyggen felanmälan som är tillgängligt dygnet runt. För kommens hyresgäster gäller att om skadan inte är akut (typ utströmmande vatten, hisstopp, krånglande maskiner i tvättstugan eller dyl) skall kontakt l tas med Riksbyggen som är förvaltare för dessa lägenheter.


Vid framförande av fordon inom området, visa hänsyn och aktsamhet, tänk på barnen! Kontrollera att brandvarnaren till din lägenhet fungerar. Inget får sticka ut från balkongen, tex.

Om det uppstår skada i lägenheten, fastigheten, garaget, miljöhuset eller på gården underrätta Riksbyggen så snart som möjligt. Det är förbjudet att hyra ut en . Här hittar du information om föreningen och det som berör oss. Tanken med hemsidan är att medlemmarna ska få information om det som händer och gäller i vår förening. Klicka dig fram till den information du vill ha med hjälp av menyerna till vänster. Har du synpunkter, så är du välkommen att kontakta oss i styrelsen, . Ta i första hand kontakt med någon i Jouren på Riksbyggen om akut skada inträffar i huset och därefter kan du kontakta styrelsen.


Se ytterligare förtydligande under punkt och . Ordningsregler för Brf Päronet 15. Vem vill Du ha som granne? Använder man bara sunt förnuft, uppstår det. Vi har tecknat avtal med Riksbyggen vad avser inre städning samt störnings- och fastighetsjour.


Härigenom kan vi snabbt få hjälp när det t ex . I vår träningslokal tränar vi endast med inomhusskor eller strumpor. Efter träningen ställs använda redskap tillbaka på sin plats och rengörs med medlet i sprayflaskan som finns tillgängligt i lokalen. Rengöring gäller även för bastun när den har använts. Meddela lokalansvarig om något går . Tänk på att vara rädd om och väl vårda föreningens egendom.


Om akuta fel inträffar i huset tag i första hand kontakt med riksbyggen eller någon i styrelsen via jourtelefon. Tider och telefonnummer finns anslaget i tvättstugan. Nya ordnings och trivselregler. Klicka här för: Trivselregler.


Styrelsen har arbetat fram nya ordnings och trivselregler.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung