Dala vatten och avlopp

Vi tar också hand om och renar det använda vattnet. Vi behöver värna om vårt fina vatten och vår härliga natur. Avloppsvattenreningen är en del i att hålla vattendragen rena.


För att reningsverk och ledningsnät ska fungera optimalt så behöver vi alla leva avloppsvänligt. Vad får man egentligen spola ner i avloppet ? Illustration på vad som får spolas ner i toaletten.

Kundservice finns till för dig. Telefontid vardagar kl 08. Idag återvinns av allt insamlat avfall i Sverige. Förpackningar, skrot, byggmaterial med mera blir till nytt material eller förbränns, vilket ger el och värme.


Det insamlade avfallet är numera faktiskt en tillgång och har inte samma negativa miljöpåverkan som förut. Vatten, avlopp , avfall, slamtömning, reningsverk och återvinning. Vår uppgift är att ta hand om avfallet som uppstår i dessa kommuner samt förse invånarna med dricksvatten och avloppsvattenrening. Dala Vatten och Avfall AB.


Vi har även hand om tömning av enskilda avlopp.

Bolaget ska tillhandahålla ägarnas kvalificerad kompetens inom vatten , . Långsiktigt hållbar samhällsutveckling är grunden i vårt arbete. Våra verksamheter Vatten och avlopp samt Avfallshantering står inför strategiskt viktiga investeringar och branscherna möter ny lagstiftning som påverkar hur våra verksamheter ska bedrivas. Vi rekryterar kontinuerligt positiva och engagerade medarbetare. Kommunen har tre vattenverk och sju avloppsreningsverk.


Det är ett bolag som ägs gemensamt av Leksan Rättvik, Gagnef och Vansbros kommuner. Har du frågor om kommunalt vatten och avlopp , till exempel om anslutning, taxor och avgifter, . SNI, Huvud- och binäring. DALA VATTEN OCH AVFALL AB, DVA VA GAGNEF.


Uppgradera denna profil läs mer. Följande datum och platser gäller, tiden är 17. VA organisationen ansvarar för drift, underhåll och om- och ny byggningar av anläggningar och ledningsnät för vatten och avlopp.


Inom verksamhetsområdet arbetar ca tillsvidare anställda, en produktionschef och två arbetsledare. Bolaget står inför stora utmaningar vad gäller miljökrav, investeringar, . Vid frågor om ditt hushållsavfall, kontakta DVAAB. Boende uppmanas därför att snåla.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung