Golvbrunn med oljespärr

Bolja uppfyller inte Boverkets krav på oljeavskiljare (BBR 6:641) utan är en oljespärr vid tillfälligt utsläpp av olja etc. För Purusbrunnar med sildimension Ø2mm dvs Bigg och Heavy som spygatt. Bolja ersätter ev vattenlås i golvbrunnen.


Bolja har ett vattenlås med mm vatten. Vid uttorkning hindrar Bolja lukt från . När det är dags för en ny golvbrunn är möjligheterna många.

Designen kan vara avlång, fyrkantig eller trekantig och du kan välja mellan material i plast, rostfritt stål eller gjutjärn. Låt den bli en snygg detalj att titta på och låt den . Oljespärr av ABS-plast Purus Bolja. Dim 2Vikt kg För spygatt Bigg och Heavy.


Sil Purus Rostfri med urtag. Bakvattenlåstunga av plast Purus Rot. Kommunen kräver alltså oljeavskiljare på golvbrunn i garaget, och golvbrunn vill vi gärna ha för att slippa insjö på vintern.


Vilken typ av oljespärr ? Gjuta in golvbrunn i plast i garageplatta?

Monteras i spygatt BIGG och HEAVY. BYGG DIN DESIGNGOLVBRUNN. Printa eller maila färdig sammanställning till din hantverkare eller återförsäljare. Oanvän men har legat utomhus. Brunnar och rännor anpassade för ytor med lättare belastningar, t ex i storkök och industri.


Dike är en mycket lågbyggd golvbrunn med stort utrymme för sandfång och silkorgar. Med en fungerande ventilation i garaget kan vatten, snö och is som följer med bilen avdunsta och ventileras bort. Om man har en golvbrunn i sitt privata garage (50m2) bör den ha en oljespärr som stänger brunnen automatiskt om olja rinner ut i avloppet.


En tät brunn (spillgrop) kan vara . Golvbrunn i garage bör undvikas. Finns mig veterligen olika sorter att välja på. Men du lär få förklara funktionen för din kontakt på VA-verket. Mitt VA-verk hade aldrig sett någon sådan tidigare men efter att jag förklarat funktionen var det OK.


PURUS Tyr, sil med med möjlighet att ansluta rör med dim. BLÜCHER:s duschbrunnar är perfekt lämpade för badrum, duschar och omklädningsrum i bostäder och på restauranger, hotell, kontor, gym med mera. Insats med oljespärr som kan monteras i spygatter Purus Bigg och Purus Heavy med diameter 220mm. Köp en golvbrunn med oljespärr. Oljeavskiljare ska också vara utrustade med optiskt och akustiskt larm.


En oljespärr är inte tillräcklig rening eftersom den inte uppfyller det rätta syftet vid oljerening.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung