Suevia vattentråg

Alltid hög kvalitet, med snabb leverans och till bra pris. Bole gör ditt lantbruk och lantliv enklare. Kan användas med ett vattentryck upp till max bar utan tryckreducerare. Kontakta oss för mer info och beställning!


Vattentråg i rostfritt stål för väggmontage.

Vi är måna om att det ska bli rätt när du beställer från oss på Ydre-Grinden. Därför är du mer än välkommen att kontakta vårt team med erfarna säljare och projektledare om du har frågor eller funderingar. Ett vattentråg med flottörventil. Inbyggt vågrätt rör för möjlighet att koppla till cirkulerande system.


Kallt vatten på sommaren. Frostfritt vatten på vintern. Köp Flottör till tippbart vattentråg Suevia , l hos Granngården ab eller se hela deras utbud. Ventil underdel mässing med.

Stabilt flottör vattentråg i rostfritt stål. Trågets vattennivå är lätt att ställa in genom kontrolluckan upptill. Tippbar för enkel rengöring.


Endast hos Horsemeup - Sveriges största ridsportbutik online! Kapacitet på solpanelen är Watt. Utförd med termostat och cirkulationspump. Färdigmonterad på monteringsplatta.


Cirkulationssystem 4V. Tråg av högkvalitativ plast. Elvattenkopp Suevia till kreatur, häst och gris. Prisvärd och populär elvattenkopp för att få frysfritt vatten. Hos ByggHittar Du De Bästa Priser, Vi Samarbetar Med Sveriges Största och Marknadsledande Leverantörer.


Kan kompletteras med en elvärmeslinga. Ett tråg betjänar ca djur. Värmeslinga 80W passande till Suevia Mod 00. Lämplig för alla typer av djur. Köp Vattenförsörjning online här.

Specialister på inomgårdsprodukter för det moderna lantbruket. Suevia vattentråg med flottör, typ. Vi har kunniga säljare och snabba leveranser. Rekommenderad för lösdriftsstallar, plats- besparande, självrengörande och tillverkat i. Djuren dricker kontinuerligt och effektivt i detta vattentråg med flottör.


Justerbart flöde på vattnet. Kanten på ovansidan förhindrar mycket smuts. Products without images have been hidden. Click here to show products without images.


Minst djur behövs för att hålla tråget isfritt. Rostfri flottör för 1-bar tryck. Försedd med dräneringsplugg. Läs mer om Thermolac på sidan i katalog 60. Ansluts till det medföljande värmeelementet .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung