Macro dusch nisch

Funktionaliteten som en nischdusch erbjuder, exempelvis möjligheten att sätta en nisch där ditt gamla badkar stod från vägg till vägg. Fördelarna är många, sätt en ramprofil mot golvet som håller vattnet på rätt sida även om golvets lutning inte är optimalt. En duschnisch med skjutdörrar eller dörrar . Skagen nisch erbjuder många möjligheter. Den kan användas som en dörr för att avskärma tex.


Med sin innovativa utformning har den en helt egen personlighet.

En stilren duschlösning där glas och profiler smälter samman och skapar en stilfull enhet. Gångjärnen är steglöst justerbara och går även att jus. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Nu kan du enkelt fräscha till din duschkabin från Macro Design med nya reservdelar från VVS Home. Snabbt, smidigt och enkelt!


När en stilren design kombineras i en funktionell duschlösning får du en modern, exklusiv duschmodell. Handtagets eleganta, runda form harmonierar som ett vackert smycke till din Macro dusch. Ljudlöst lyfts dörren när den fälls in och försvinner in mot väggen och .

FJORD NISCH 2D är tvådelad med en fast vägg och en skjutdörr, kan monteras för vänster eller högeröppning. Profilerna är anpassade för standard rörgenomföring. Nischen kan kombineras med en eller två vinkelväggar. Kombinera din dusch Fjord nisch 2D har många kombinationsmöjligheter och ger dig . Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Macro kommer nu med en förvaring som sväljer alla dina tillbehör du behöver i din dusch och enkelt döljer dem. Ett badrumskåp inne i duschutrymmet så att du kan gömma undan alla dina saker och ha ett stilrent badrum. Monteras enkelt på alla Macros duschprofiler i ett utrymme som inte används så du slipper borra i . Använd svamp eller borste som inte repar glaset eller profilerna. Screenmönster skall alltid vara på utsidan av glaset.


Köp din Macro Duschvägg hos oss. Rengör utsi- dan med ljummet . Macro Design tillverkar på fabriken i Laholm marknadens bredaste dusch - och möbelsortiment och är ledande tillverkare av specialduschar i allt från snedkapningar, specialhöjder och skräddarsydda. Matcha beslagen med en kvalitetsblandare från vårt Hansgrohesortiment.


Måttbeställs mot förfrågan, max mått 200x1cm.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung