Vvs konstruktör utbildning

Registrera dig för fortsatt information från oss. En yrkesroll som efterfrågas i flera branscher. Som VVS - ingenjör kan du jobba som projektledare där du ansvarar för projektering och installation av VVS -system.


Förutom en projektledarroll finns det också möjligheter att jobba . Denna utbildning passar dig som är tekniskt intresserad och vill arbeta med teknik. Som VVS -ingenjör arbetar du med att energieffektivisera inomhusmiljöer.

Den 2-åriga utbildningen med två LIA-perioder (lärande i arbete) är kostnadsfri och CSN-berättigad. Du har kompetens att arbeta med till exempel: Att projektera vvs-, kyl och luftsystem med tillämpning av de lagar och regler som gäller i branschen och med fokus på hållbart . Här finns utbildningar som matchar Vvs -ingenjör. Hitta din utbildning på AllaStudier.


Du får bland annat kunskaper om hållfasthetslära, beräkningar inom mekanik,. Utbildningens fokus ligger på uppdrag inom maskinkonstruktion och plant design. Driftingenjör inom kyla, VVS och energi. En tvåårig utbildning med teoretisk inriktning som vänder sig till dig som vill .

Yrkeshögskolan i Eslövs kommun. Vill du jobba inom byggbranschen som VVS -ingenjör. Här är VVS - utbildningen för dig. Att ta emot en student på lärande i arbete (LIA) är ett bra tillfälle för både företag och student att lära känna varandra.


De flesta studenter börjar jobba där de har gjort LIA. Inom VVS förändras och förfinas teknik och arbetsmetoder hela tiden. Det ställs också nya krav inom miljö och energieffektivitet. VVS är därför ett mycket spännande och varierande område.


Den här utbildningen ger dig kunskaperna som krävs för att arbeta framgångsrikt som VVS -ingenjör, både idag och i framtiden. Med utbildning till VVS -ingenjör kan man jobba som projektledare och i den rollen ansvara för allt inom ett projekt: från anbud till slutbesiktning. Ett projekt kan handla om nybyggnation eller ombyggnadion och omfatta ett eller flera tekniska system. Du planerar produktionen vad gäller ekonomi, tid och personal och träffar . Bli en del av framtidens energiutveckling! Framtidens byggnader ska vara självförsörjande på energi och vara miljöanpassade.


Men det är stor brist på utbildad personal som kan planera för effektiv värme, ventilation och sanitet ( VVS ) i nya fastigheter och arbetsgivarna har problem att hitta folk. Ingenjör på distans från Campus. Studenterna sitter hos oss och lyssnar till föreläsningar som ges från olika ställen i landet, de har studieplatser här och de skriver även sina tentor hos oss.


Kontor, bostäder, offentliga lokaler – i princip allt som byggs idag kräver kvalificerade VVS-konstruktörer som kan utforma VVS- kyl- och luftsystem.

Det är en utbildning som läses på heltid under två år. Genom Campus Nyköping erbjuder Viadidakt en YH- utbildning till VVS - konstruktör som startar i höst. Förlängd ansökningstid - sök omgående!


Detta beror på vilken inriktning eller. Du får under utbildningen avancerade kunskaper inom VVS-projektering med en fördjupning mot arbetsmiljö. I listan nedan finns utbildningar som Fastighetstekniker, VVS-ingenjör, underhållstekniker och många fler.


Inom YH-sektionen finns bland annat utbildningar till VVS-ingenjör, VVS - konstruktör , fastighetstekniker och underhållstekniker.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung