Aga termostat adapter

NTI-kort stift (3-mm), stiftet lämnas kvar i adaptern. Har tänkt byta ut alla termostater i mitt hus då de gamla termostatvreden get upp. Testade att köpa adapter och termostat på Jula till ett element, och det fungerade fint. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS.


Välkommen till PriceRunner! Prisvärt inomhusklimat, roligare renovering och smart förvaring.

Följande gamla termostater kan ersättas med denna adapter tillsammans med ny termostat : Mer info. Adapter till Danfoss RAVL, MMA. Om stiftet på ventilen är eller mm ska stiftet på adaptern tas bort. Radiatorventil rak MMA.


Till tidigare termostatsvred Aga. Besök oss via vår webbshop, i våra butiker i Rinkaby och Jönköping. NTI- kort stift (3-mm), stiftet lämnas kvar i adaptern. Peta bort låsringen och ta ur .

Logga in för att se prisuppgifter. Köp Reservdelar radiatorer hos VVS home. Fri frakt, Snabba leveranser, Personlig service och till lågt pris med produkter av kvalité. Funktion, för MMA termostat AGA ventil.


Här ser du andra alternativ. För montering av MMA termostat på AGA. Artikelinformation Varianter Reservdelar.


Så kör jag hemma, skruvar på en adapter med mma gänga invändigt och sen passar min danfoss termostat där på sen. Om du inte hittar en termostat eller adapter. TRV Nordic passar utan adapter direkt på radiatorventiler från Danfoss och MMA. Hitta rätt adapter till din nya Danfoss living eco eller living connect termostat. Med Gelia får du användbara och pålitliga produklter.


Lita på ett varumärke som kan VVS. Thermopanel och Aga -koppel. Termostaterna och vissa reglerdon (grejen med stiftet, vad det nu heter?) på vissa paneler fungerar inte.


Tekniskt intresserad som jag är så skulle jag vilja byta termostat till något mer modernt, Danfoss Living connect med möjlighet att styra via z-wave. Termostat MTWAD består av en adapter MMANTI och en termostat MTW.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung