Hydraulik och handel

Flak och hydraulik för lastbilar och industri. Vi är unika genom att erbjuda färdiga kraninfästningar. Precis som vi är en av få, kanske den enda, som varmgalvar alla flak vi bygger för påbyggnad.


Våra standardiserade elsystem som förenklar all eventuell felsökning är vi definitivt ensamma om. Visa fler bolag på denna adress.

Förra året gick företaget med förlust. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter 3miljoner. Ansvarig Mikael Rodewald år.


Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning av industri- och entreprenadförnödenheter samt reparation av industri- och entreprenadmaskiner , främst inom f. En verklig specialist på flaktillverkning och hydraulik för lastbilar och industri.

Borås Hydraulik och Handel AB är verksam inom Maskinservice, Arkitekt i Borås. Med grunden i tillverkning av varmgalvaniserade flak, kraninfästningar och hydraulik för lastbilar och industri, är BHH:s fokus i dag . Ja, registrerad för F-skatt. Med kontor och tillverkning i Viared väster om Borås, tillverkar BHH såväl standardiserade lösningar som speciallösningar där de driver projekt tillsammans med kund från ritning och konstruktion till tillverkning och produkt. Registrering och aktivering.


Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Kom ihåg inloggningsuppgifterna. För dem är det viktigt att hålla en hög kvalitet på sina arbeten och att även visa det utåt i sin marknadsföring. I augusti var de på en stor mässa och vi hjälpte dem med att ta . Wir bieten ein großes Handelssortiment an Hydraulik - und Pneumatikprodukten von namhaften Herstellern, wie z. De har vunnit priset Årets företagsaccelerator. Dalslands Hydraulik och Handel in Melleru reviews by real people.


Industry: Manufacture of motor vehicles, trailers and semi-trailers. Wenn ein Bauteil ausgefallen ist schnelles Handeln erforderlich! Längerer Stillstand kann schnell für finanzielle Verluste sorgen.


Die entsprechenden Bauteile müssen daher zügig neu beschafft werden.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung