Geberit monolith monteringsanvisning

Med enkle, struturelle tilpasninger før montering , passer den til både nybygg og renovering. Det er en stor fordel både for nybygg og oppussing. I et nøtteskall: En godt gjennomtenkt sanitærmodul gir betydelig mer enn . Finn brosjyrer, FDV dokumentasjon og veiledninger. Denne video viser hvordan du.


Produktbeskrivelse Utenpåliggende sisterne som erstatter gulvstående toaletter Monteres uten.

Instrucciones de montaje. Det er også verdt å spørre en rørlegger eller spesialistforhandler for råd om de . Limited lifetime warranty on tank and carrier. Hurtig og billig levering af VVS og elartikler til markedets laveste priser. Den nye sanitærmodulen for enkel og rask montering. Stående toalett for montering i flukt med vegg.


Sela hængeskål eller gulvmodel. Tuma dousch toilet i flere farver.

Fronten på dette WC-modul, der har vundet adskillige designpriser, er fremstillet af hvidt, sort eller umbrafarvet glas. Den skjuler cisternen og al den nødvendige sanitetsteknologi. Modulerne er konstrueret til hurtig montering med et minimum af . Cisternemodul med forpaneler af glas (ESG) og sidepaneler af børstet aluminium.


Selvbærende, udligning af byggetolerancer. Monteringshøjde WC-skål ± cm. Dobbeltskyl med indstillelig skyllemængde. Geberit indbygnings cisterne hjørne model.


Kondensvandisoleret til rumtemperatur. Anvendelse: Til montering ved renovering, ombygning, nybyggeri. For montering foran ufunksjonell innebygget sisterne. For avløp fra vegg (se skisse for mål).


For rehabilitering, og nybygg. Frontkledning i glass i fargen Mint og sidekledning i børstet aluminium. Bestill inkludert montering.


Nu kan du som installatør til- byde dine kunder en nyskabelse. Udvid dit produktsortiment med et helt nyt produkt, der forbedrer et badeværelse.

Rammen til Monolith modulet er fastgjort til væggen. Indstillelige sokler samt juster- bare skruer kompenserer . Jeg var litt spent på trykknappen, som jeg syntes virket litt slapp. Men det var før montering og vanntilkobling.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung