Gemu ventiler

Gemü tillverkar ventiler och instrument av högsta kvalitet med noggrant utvalda material. Vi har moderna produktions- anläggningar och utrustning. Tack vare ett brett produktutbud kan vi hantera de flesta krävande applikationer och processer.


GEMÜ er en af verdens førende producenter af ventiler , automatiseringskomponenter og flowmålere for styring af procesmedier. Vi har gennem mange år oparbejdet erfaring og gensidig fortrolighed med leveringer til: Farmaceutiske .

Gemü er en af verdens førende producenter af ventiler og. Title: Gemu Company Brochure, Author: Process Industry Informer, Name: Gemu Company Brochure, . Ventiler , Aktuatorer og Instrumenter. Gemü är en ledande tillverkare och leverantör av ventiler för högsta ställda krav och erbjuder ett brett sortiment av komponenter i system för styrning och reglering av flytande media, gaser och ånga. De mångsidiga processerna inom den kemiska industrin ställer mycket höga krav på den ventilteknik som . Induktiva givare för återsignal av läge - Positioners och processkontrollenheter - Pilotventiler - Manuell nödstyrning för pneumatiska och elektriska manöverdon.


Typbenämningar för GEMÜ ventiler har sitt ursprung i manöverdonets beteckning. Som ett resultat av GEMÜ´s modulsystem kan ventilhus och membran variera.

En ny produkt som avrundar modellserien för ventiler med rakt genomlopp är GEMÜ 657. Denna typ är också en manuellt reglerad ventil, vars tyngdpunkt ligger i att uppnå högsta KV-värden. Denna högflödesventil finns med de nominella bredderna DN till DN 2och har konstruerats så att nästan hela rörledningens . Vi er en del af en global virksomhed med lokal tilknytning til de industrier, der ønsker levering af holdbare kvalitetsprodukter inden for ventiler , måleudstyr, kontrolsystemer samt automatikkomponenter til alle processer. InLine Prosess har tilgang på ett av landets beste utvalg ventiler , aktuatorer, tilbehør og tilhørende kompetanse. Et stort utvalg blir lagerført i Norge.


GEMÜ 5får man en hög grad av flexibilitet för olika applikationer. Vid konstruktion av anläggningar efterfrågas moderna och kompakta ventiler som kan. Tack alla ni kunder som givit oss förtroende att vara er partner när det gäller ventiler till era processer. Följ länken för att läsa hela texten.


På GEMÜ -webbplatser används cookies. Om du använder sidan, innebär det att du är införstådd med detta. För att göra personliga inställningar klickar du här.


OM GEMÜ DANMARKGEMÜ er en verdensledende producent af ventiler til styring og regulering samt flowmålere og flowkontrolkomponenter. I øjeblikket har GEMÜ - koncernen over 1.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung