Motorskydd till vattenpump

Hydroforen står i källare meter från brunn. Mellan dessa finns ett nytt motorskydd. Motorskyddet löser ut nästan varje dag.


Köpte det nya för jag trodde det var fel på det . Hjälp med motorskydd till vattenpump.

Fel motorskydd till vattenpump ? Det kan vara till vattenpump , kompressor, eller annan 3-fas motor. Vi har bla AEG och Eaton motorskydd. Välj vilken kapsling ni vill he eller montera på dinskena.


Kräver installation av behörig elinstallatör. Men om jag förstår det rätt så ska det sitta både trefas-säkring, jordfelsbrytare och motorskydd framför våran jet- vattenpump. Jag har följande problem med min vattenpump anläggning.

Det finns även två stycken dosor för av och påslagning (en vid pumphuset och en vid tanken). Måste alltid kompletteras med ett motorskydd av hög kvalite. Se under rubrik Tillbehör. Mått: L 400mm B 180mm H 200mm Anslutning inv. Inlopp 25R, anslutning inv.


Med en rätt installerad pump är förutsättningen för en trygg och säker vattenförsörjning mycket stor. De flesta driftsstörningarna beror på orsaker utanför pumpen. Anläggningen saknar ett ordentligt motorskydd. Pumpen har körts i vatten som innehåller sand.


Kontakten som slår till och från har bara en viss livslängd efter ett antal (många) tillslag så måste den bytas ut som den förslitningsdel som den är. I våra fastigheter så brukar det ske mellan vart 7de - 10de år. Att en vattenpump i en borrad brunn går sönder är oerhört ovanligt då dränkpumpen ligger bra kyld . Kanske någon dåligt åtdragen klämskruv, brända kontakter i motorskydd eller pressostat, något som håller på att gå varmt i säkringshållaren i matande elcentral?


Om det är en enfasmotor så kolla i första hand anslutningarna till startkondensatorn samt att eventuellt startrelä fungerar som det ska. Ni som har ett dylikt skyd vad har ni köpt, kostna är det en enhet i en normcentral eller en motorbrytare med inbyggt skydd.

Har googlat en del på motorskydd men det är lite förvirrande, oftast verkar det handla om skydd mot överhettning inte spänningsfall. Hoppas på lite ljus i mörkret kring detta ämne. Köp motorskydd online från Nima, i vårt sortiment hittar du garanterat det du söker.


Handla enkelt i vår webbutik. Glöm det där med vattnet, det är inte det som är problemet. Citat: Ursprungligen postat av MRZnr1.


Vem ringer jag imorgon för att lösa problemet med vattenpumpen ? Om du inte hittar någon utlöst säkring så är det en elektriker du ska ringa till imorgon, det är ett elfel och inte fel på själva . Resultatet av det testet är att om kompressorn är igång och en fas ramlar bort, så löser inte motorskyddet ut. Om man försöker starta kompressorn med en . Fläktkåpan har tryckts in under transporten och låst fläkten. Följ nedanstående instruktioner noga! Kontrollera att pumpen inte har . Säljer en vattenpump (debe BN 1 5w, 3fas, märkström a)till djupborrad brunn ger ca.


Komplett med kabel och vajer för montage ner till meters djup,följer även med ett nytt motorskydd bara att koppla in. Tänk på att en trefasmotor MÅSTE anslutas via ett motorskydd , som ska ställas in på korrekt ström enligt uppgifter på motorns typskylt. Den ström som alstras i respektive fasledare till en motor alstrar värme.


Om motorn av någon anledning . Grundfos, SQ2-7 Pumppaket, 60m kabel, inbyggt motorskydd , Rptryggt och enkelt med snabb leverans.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung