Putkikierresarja

Lisäksi mukana kierreistukka räikkämekanismilla. Leuat ovat kuusikulmaisia, joten niitä voi vääntää jakoavaimella tai kiintolenkillä). SRJXKT0Saatavilla verkkokaupasta. Saatavuus verkkokaupasta on ilmoitettu tuotteiden yhteydessä.


Ikh 6-osainen putkikierresarja.

Rawlink putkikierresarja -osaa (Q08) - Internal stock No. Other components - Attachments - Construction - Mascus UK. Suomen kiinnostavin huutokauppa.


Lidlissä oli jossain vaiheessa sarja joka oli pakko ostaa. Germaniassa oli tehty ja olen jopa yhdet kierteet tehnyt. Ei ollut pahan hintaiset.


Nyt myynnissä puoliperävaunut Muu merkki rawlink putkikierresarja -osaa (q) - Hollola, Päijät-Häme. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot.

Putkikierresarja Super Ego BSPT (R). Toimitetaan muovisalkussa. Citas sastāvdaļas - Papildaprīkojums - Būvniecība - Mascus Latvija. Sarjassa räikkäväännin ja kierrepäät. Tervetuloa tutustumaan alan laajimpaan valikoimaan verkkokaupassamme.


Vertaa hintoja ja tilaa heti. Tuli sitten haettua MotoNjetistä halpis punaisessa laatikossa oleva putkikierresarja. Okei, sillä todistettavasti on saanut tehtyä putkeen kaksi kierrettä.


Putkiruuvipenkki hajosi tossa tokassa kierteessä. Joko yksilövika tai sitten huonoa materiaalia. Halkesi kiristysruuvin kohdalta valuosa kahtia.


Sisältää kpl kierreleukoja ja räikkävääntimen. Kierretyökalusarja 51-os. Pakkausvanteen kiristyslaite, 16mm vanteelle. K POP- niittihaitaritongit, max. Nimellinen putkikoko - kierteitä tuumaa kohti.


NPT) Kansallinen putkikartio.

Leka, moska, petkele yms. Naulanrepijä, käsikäyttöinen, 3.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung