Thetford kylskåp problem

Den breda servicepanelen har väldefinierade symboler och är enkel att använda. Och ännu bättre, kontrollpanelen lyser när den används och . Leta i Frågor och svar efter svar på din fråga. Hittade du inte det du sökte efter?


Skicka din fråga till oss via kontaktformuläret.

Köper inte detta påståendet visst måste man kunna sätta in saker . En del kylskåp verkar vara extremt känsliga när vagnen inte står absolut vågrätt. Börja med att kolla det med ett vattenpass. Hjälper inte det, se till att inte solen lyser på väggen utanför. Har Du fortfarande problem bör Du nog fundera på att installera en extrafläkt bakom kylskåpet.


Det finns nog beskrivningar . Hobby generalagenten finns det ett problem med Thetfords N1kylskåp.

Problemet med kylskåpen kan i värsta fall ge ett gasläckage i vagnen. Danska Hobby har på sin hemsida en möjlighet att via serienumret kontrollera om . Max, kylskåp i husbilar kan vara känsliga för kraftig lutning då husbilen inte står plant men det vet du säkert. Ditt problem har jag inte. Har du kollat med Thetford service, när jag hade problem med min Electrolux skåp så vände jag mig till service och dom kollade den i . Hej på Er alla Hoppas det är någon som kan hjälpa mig med mitt problem.


Kylskåpet fungerar inte på. Problem med tändningen av gasolkylskåp är ofta relaterad till bristande underhåll. Där gastillförseln till kylskåpet ingår i ett gemensamt gasolsystem som en t. Kontrollera följande innan du begär service: Lyser kontrollampan?


Ett arbetande kylsystem ger ifrån sig ett visst ljud. Om ett problem inträffar kan en felkod på. För nedanstående felkoder ska du först läsa.


Press the left button (mode selection switch), when you see Auto on the left side of the display you have a SES version when not, you have an EES version. AC heater current is measured to be below nominal current.

Check if the 5A fuse is OK. Read this installation manual. Magnetventil i campingvogne skal tømmes for vand for at undgå frostsprængning.


Vi gratulerar dig till köpet av din nya HOBBY-husvagn. Vi vill ge dig den perfekta inramningen av de bästa dagarna under året i form av välut- rustade och väl utprovade . Ni får största möjliga utbyte av Er husvagn. HUSVAGN MED INDUKTIONHÄLL. Vissa modeller av KABE Husvagnar är utrustade med gasol- spis, induktionshäll och separat . TOALETT, KASSETTOALETT THETFORD C-2CS.


My caravan Thetford fridge shows error code then runs on gas not mains tho hookup is OK. Answer Question.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung