Tilslutning af metro varmtvandsbeholder

Størrelsen af vandvarmeren vælges efter brændeovnens ydelse, min. Sørg for, at alt tilbehør er taget ud af indpakningen. Det skal sikres, at der er nem adgang til vandvarmeren. Før tilslutning skal vandrørene renses grundigt igennem. Det påhviler installatøren at instruere forbrugeren om vandvarmerens funktion, pasning og bortskaffelse.


Brugsvandstemperatur: Max.

Sikkerhedsaggregat medfølger som standar undtagen for højeffektbeholdere. Montering af varmtvandsbeholder - Spar penge på vvs-regningen! Ved varmtvandsbeholderens tilslutning , skulle du kunne finde en hane, som lukker for vandtilførslen.


Hanen sidder ofte sammen. Vandvarmeren med tilhørende rør skal placeres frostfrit. Og helst i nærheden af et gulvafløb. Hej, Jeg har netop købt en ny metro el-vandvarmer til kolonihaven.


METRO THERM års korrosionsga- ranti på inderbeholderen.

Demineraliseret vand kaldes også totalt afsaltet vand og de -ioniseret vand. H Huller i ophængningsbeslag. Det er jo den samme mængde kalorier der skal til for at varme vandet op til grader. Det kan da kun være tiden der er forskellig. Min nabo og jeg er ikke helt enige.


Danmarks største VVS forhandler på nettet! El tilslutning må kun foretages af autoriseret elinstallatør. Tilslutning til vandvarmer. METRO System fjernvarmeunit indirekte opvarmning tilslutning til ekstern beholder. Velegnet til lavtemperatur.


Mulighed for afhentning på Sjælland. Gratis fragt til nærmeste Sanistål butik gælder for størstedelen af sortimentet! Metro Varmtvandsbeholder 160L CV. Dyklommen er 1 mm indv. I flangen er monteret en målbar magnesiumanode.


Hvis tilslutninger og det videre rørsystem er udført i kobber eller rustfrit stål, kan det medføre en risiko for galvanisk korrosion ved tilslutningerne. Hvis du har en METRO Therm vandvarmer, kan du let se om det er en EL- eller en Combi-vandvarmer.

Vandtilslutning af vandvarmeren må kun udføres af autoriseret. Disse bøsninger beskytter emalje. Risikoen for galvanisk korrosion kan minimeres ved . Jan Med installatørenes behov som ledestjerne sælges METRO fordelerunit i to udgaver - nemlig med tilslutning i højre eller venstre side.


I mange sommerhuse og konlonihaver, uden central- eller fjernvarme, er det nødvendigt med en varmtvandsbeholder med EL- tilslutning.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung