Betongbil med pump pris

Ved bruk av pumpe må det påregnes en liten ekstra kostnad. Effektiv pumpetid med pris pr time 3. Fråga från Karl i Svedala. Vi ska bygga ett Attefallshus och har tänkt uppföra Attefallshuset på en del av tomten som ligger lite illa till. Hur långt klarar en betongbil att pumpa ut betongen.


Hur fungerar det med betongpumparna, klarar de av att pumpa över hustak och sedan ner till plats bakom en byggnad.

Liten uppdatering efter rundringning. Sen tillkommer det om det tar längre tid än normalt. Lite väl dyrt för den mängden jag skall ha. Man behöver då ta ut en betongbil.


Priset på en betongbil skiljer sig åt ifall man tar ut en bil med ”ränna” eller en bil med pump. Det är dyrare med en bil med pump. Inkludert inntil timer.


Hvis pumpe ikke kan vaskes på byggeplass.

En betongbil kan veie opp mot tonn, så mottaksstedet må være tilrettelagt for å kunne ta i så store og tunge kjøretøy. Vormsun Gardermoen, Lillestrøm, Vestby, Spydeberg, Mysen og Mobil. En vanlig betongbil er meter bre meter høy og omlag meter lang.


Avhengig av tilgjengelighet på støpestedet kan betongen leveres på ulike måter. Med renne rett fra bilen til trillebår, tobb eller rett i forskaling. Ytterligere fleksibilitet oppnås ved levering med teleskoprenne, transportbånd eller pumpe. Pris på ferdig levert betong vs blande selv. Dessuten er det en det faste kostnader med betongbil og pumpe som blir uforholdsmessig mye når du skal bare ha en drøy kubikk.


Kjøpe 1B-sekker tror jeg ikke jeg gjør, da blander jeg heller selv, det blir omtrent halv pris. Er det nokon som har sånn ca peiling på pris på betong. Trenger da pumpebil, så er det egne murere som legger ut betongen. Pumpebile regnes ut etter tid og til og fra transport plassen den skal pumpe.


Ibland får man köra med dubbla pipor. Gjutning av plansilo på Vikbolandet. En betongpump är lämplig att använda om man vill gjuta på svåråtkomliga ställen. En ledende aktør innen utleie av betongpumper.


Vi kan hjelpe med alt innen betong, fra transport til ferdigbetong.

Cementbilar och betongbilar säljes och köpes. Skreddersydd ferdigbetong. Med over 2blanderesepter kan vi skreddersy den beste ferdigbetongen til ditt prosjekt. Produksjonen er datastyrt og ingrediensene lagres tørt slik at vi kan levere betong av best mulig kvalitet. Offentlig Nox-avgift tilkommer med - pr mfor all betong.


Prisgunstig Prisen er meget konkurransedyktig allerede ved så små mengder som . Vi kommer gärna ut till din byggarbetsplats och hjälper till! Slangpump (PDF, 13KB). Stationär pump ( PDF, 10KB).


Roterbil 3- och 4-axlad (PDF, 29KB). Betongfördelare (PDF, 7 KB).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rückschlagventil symbol fließrichtung

Thetford toilette magnetventil ausbauen

Hydraulslang press