Klaffpump pris

En handdriven klaffpump kan användas till så gott som alla vätskor och sughöjder på upp till omkring meter. Ofta används de som exempelvis nödpumpar vid strömavbrott i industrin och påfyllningspumpar för olika processvätskor. Nedan hittar du alla våra handpumpar. Tveka inte att kontakta oss om du tvivlar på vilken . Klaffpumpar kan användas för sughöjder upp till ca meter.


Bottenventil (backventil) bör användas om sughöjden överstiger meter.

Vanliga användningsområden för klaffpumpar är som nödpumpar vid . Vår målsättning är 1 nöjda kunder, vilket betyder att vi gör allt för att du ska bli nöjd och komma tillbaka och handla hos oss. Vi hjälper dig gärna med eventuella frågor och välkomnar alla synpunkter och idéer för hur vi kan bli bättre. Normalutförande för vatten, bensin och olja. Som standard levereras pumparna med handtag av trä.


Pumparna är av robust konstruktion, tillverkade i gråjärn med metallinsats för pumpning av vätskor fria från fasta föroreningar. Hög precision i tillverkningen ger pumpar med säker drift och lång livslängd. Fyrdubbelverkande sug- och tryckpumpar.


Logga in för att se prisuppgifter.

Handpump för adblue, diesel, bio-diesel, eldningsolja och vatten. Järnbiten i Kinnahult säljer VVS, järnvaror och inredning till bästa pris , hög kvalitet och med kunskap. Kvalitetsprodukter till bästa tänkbara pris med egen import och egna agenturer från ledande svenska och europeiska tillverkare. Har egen brun å en lång ledning, ca 1meter, sughöjd endast meter till pumpen.


Kör med en vanlig ringpump som trycker in vattnet i en vanlig hydrofortank. Vill ha reservfunktion vid elavbrott. Tanken är att pumpa vatten med en gammaldags klaffpump el motsv och upp i en tank på övervåningen. Vad för sorts pump behöver jag? KLAFFPUMP DIESELOLJA : ÅKP: Deal.


Skaffetid (få varen raskere mot et tillegg). Bestillingsvare Sendes fra oss Best. Klikk her for informasjon om prioritet og levering. Fra kr 4- med Postens brevsending.


Fleksibel betaling med AfterPay kr 10. Bra till sommar stugan som inte har ström. Här hittar du billiga Övrig VVS med urvalet Vatten: Fläns, till bästa pris från olika webbutiker i Sverige.


Vi jämför priser från de bästa butikerna för att hjälpa dig när du ska köpa Övrig VVS. Hela Rinkaby Rörs verksamhet genomsyras av kvalite och välkända fabrikat. Vi erbjuder ett brett sortiment inom vvs såsom rör och pumpar.

Dubbelverkande klaffpump. Bruzaholms Bruks, Bruzaholm. Maskin- och Redskapsprofningsantstalternas omdöme:. Tillverkarens produktsida. Grossist, Pris , Lagerstatus.


Vid kraftigt ökade valuta- samt råvaruprisändringar förbehåller vi oss rätten att ändra angivna priser och artiklar utan föregående meddelande. I slutet av denna lista finns en prisnyckel i stigande RSK-nummerordning. Vi ber Er observera att artiklar som börjar med R … inte är registrerade .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung