Massflödesmätare

Coriolis massflödesmätare. Den är relativt okänslig för montage och finns med mätröret utformat på flera olika sätt för att passa till olika applikationer. Som extra funktion mäter våra mätare också densitet och temperatur. Massflöde, storhet i strömningsmekanik, definierat som den massa, av en flui som passerar en gränsyta per tidsenhet.


Genom att dividera med densitet fås volymflöde. För att reglera ett massflöde används en massflödesmätare.

Den är konstruerad med en öppning och ett utlopp och . Används med fördel när det krävs noggrann mätning av gaser som kan vara varma och där tvärsnittsarean inte enbart är ett rör. Massflödesmätare som mäter densitet, volym och temperatur samt koncentration av massa och volym. Välkomna till vår webbplats för mer information om våra produkter och tjänster!


Mätaren kan användas för mätning av vätskor och gaser och är idealisk för applikationer där mycket höga krav ställs på noggrannheten. Hos OmniProcess finner ni bland annat produkter från Bronkhorst såsom förångningssystem och massflödesmätare. Termisk massflödesmätare.


Sensyflow flödesmätare mäter massflödet eller normaliserade volymflödet av gaser utan ytterligare tryck och temperaturkompensation.

Ett brett utbud av mätarstorlekar ger exakt mätning av Massflöde, volymflöde, densitet, temperatur och koncentration. Med innovationer som SensorApplicationMemory, Easy Set-up sparar tid . Snabb och robust massfloum. Gasmassflödesmätning från SICK – tillförlitlig under alla förhållanden.


Enheterna är speciellt anpassade till de krävande förhållandena i dessa branscher och mäter många olika gaser tillförlitligt. Parkers omfattande sortiment av massaflödesmätare erbjuder precis och pålitlig massaflödesmätning för luft och andra gaser. Dessa flödesmätare är konstruerade med vår mest avancerade sensor-, ventil- och laminärflödesteknik. De termiska massflödesmätarna och massflödesregulatorerna för smart- serien är särskilt väl lämpade för snabba och nogranna mätningar. De är även särskilt användbara för kontroll av tillämpningar inom industri och process samt för kundspecifika OEM-applikationer.


Labinett har på grund av denna nogrannhet och . Bandvågar, vågar, satsvågar, lastceller, instrument och vägningssystem för industrin. Annonsen listad under Flödesmätare, Mätutrustning, Produkter. Kan mäta på många olika och kundspecifica tvärsnittsareor. Hur fungera massflödesmätaren? Att man kan mäta strömningshastighet vet jag men att man skulle kunna mäta massan på luften betvilar jag.


OEM Automatic finns representerat i länder och är en av Europas ledande leverantörer av komponenter anpassade för industriautomation. Ett brett och djupt sortiment, sammansatt av produkter från ledande tillverkare ger dig som kund en unik möjlighet att samla många av dina inköp från en leverantör.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung