Plastfot fyrkantsrör

Plastfot för fyrkantsrör utvändigt. Användes i första hand som ”möbeltass” på möbelben av metallrörskonstruktion. Denna plastfot tränges på utvändigt av fyrkantsröret.


Material: Polyeten Färg: Vit och Svart . SF-står för ställbar fot.

A-mått avser för vilken rördiameter de är avsedda för. Vi har plastfötter i olika utföranden till både kvadratiska och rektangulära fyrkantsrör och runda stålrör. Måtten som vi anger är alltid yttermått och fötterna är anpassade efter en godstjocklek på 5-mm. Formen på plastfoten är . För rör med yttre diameter. Beskrivning: Ändplugg i matt, svart termoplast.


Beställningsexempel SFL 40. Priser längst ner på sidan.

Storlek: Lodrätt x vågrätt. Leverantör: Thomée AB, Edw. Kontakta butik för pris . Värda att nämnas i sammanhanget är också Kuntze. Förskottsbetalning till plusgiro funkar för privatpersoner.


Precisionsrör RHS har fördelen att de går att stoppa in i varandra, godstj. Till fyrkantrör har vi även passande plastfötter i plast - plastfot IFR svart. Valfri placering av disklåda vid tillval.


Användningsområde, Sjukhus, mottagningar, laboratorium, skolor, kök, utbildningslokaler, daghem, tvättstugor eller liknande. Anslagsyta belagd med juteväv eller blått tyg. Cremevitt stativ, klädd med juteväv: Med hjul Art. Skivorna är av bokmönstrat laminat.


Hjulen kan ersättas med plastfot om man vill ha ett stationärt arbetsbord. Som standard säljs borden med st 1mm länkhjul och st bromshjul. Rullborden går även att . Bordet är avsett för lätta till medeltunga arbeten.


Max belastning, fördelad vikt.

Höj och sänkbar plastfot till fyrkantsrör , lämplig att använda som till exempel möbeltass där underlaget är ojämt. Gänginsatsen finns passar till olika dimensioner av fyrkantsrör. Stativdjupet beror på hur .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung