Badrumsskåp

Våra tvättställsskåp ger dig gott om förvaringsutrymme som gör att du slipper leta efter tandkrämen bland barnens badleksaker. De finns i stilar som matchar våra badrumsskåp om du vill få en koordinerad look när du låser dörren och njuter av lite egentid. Våra badrumsskåp ger dig mer förvaringsyta tack vare smart design.


Titta in för att inspireras av alla våra badrumsskåp. Visa filter Stäng filter.

Skåpen som speglar vem du är. Det var den första produkt vi tillverkade. Sedan dess har miljoner människor sett sig själva i våra produkter – en hisnande tanke. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Vi har ett stort utbud av de senaste trenderna inom möbler, inredning och hemtextiler – allt till bästa pris!


Hitta möbler för varje rum från våra partnerbutiker. Inred badrummet med badrumsskåp , tvättställ i porslin eller gjutmarmor, handtag och andra tillbehör från Marbodal.

Beställ ett praktiskt badrumsskåp. Hos Golvpoolen hittar du ett stort utbud av möbler till badrummet. Hitta ett badrumsskåp som passar till ditt badrum här.


I vårt stora utbud av överdelar hittar du badrumsskåp som rymmer överraskande mycket saker. Men här finns också spegelhyllor med plats för det allra viktigaste. Speglar och spegelskåp hjälper alltid till att skapa känsla av rymd i ett mindre badrum. Finns både som enkel- och dubbelskåp.


Ett badrumsskåp från Gustavsberg har genomgående hög kvalitet, snygg design och funktionella lösningar. I vårt breda sortiment finner du ett stort antal modeller och storlekar som passar dina behov. När du köper ett badrumsskåp som visas under denna kategori får du även ett tvättställ som är smart placerat över . Att ha en snygg och praktisk förvaring i badrummet är viktigt. Här är tips för att du ska få den inredning och de funktioner som passar dig bäst. Handdukar, skönhetsprodukter och hårvård.


Listan på vad som egentligen ska förvaras i badrummet kan göras lång. Börja med att tänka efter vad du . Se HTHs stora sortiment med badrumsskåp här.

Spara pengar i vår e-butik och hitta skåp med hyllor eller lådor i olika storlekar. Utforska våra badrumsskåp i olika storlekar och utföranden med mängder av smarta förvaringsmöjligheter på insidan. Stort och smått ska få plats i ditt badrumsskåp ! Gott om plats för förvaring, snygg design och material som är lätta att göra rena.


Hos Kvik hittar du ett fantastiskt sortiment av badrumsskåp med handfat. Se vårt sortiment med badrumsskåp med handfat på cm. Här hittar du enkelt ett skåp med plats för allt du behöver samt ett fint handfat som är lätt att göra rent. Du får ett underskåp med integrerat handfat i stilren dansk design och material av hög kvalitet som är lätta att göra rena.


Feb Klassiskt vitt, 60-talsretro eller lantligt gustavianskt. Vi har handplockat badrumsskåp för alla smaker. Badrumsskåp med handfat – 1cm.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung