Högtryckspump

Stationär högtryckspump WHW 18. Bränslesystem med orginalkvalitet. Spolutrustning Alto, lans, handtag och m slang. VIKING högtryckspump , serie SG - Pumpar lämpliga för pumpning av både vegetabiliska och industriella oljor, bränslen, limprodukter, polymerer, färg, bläck, petroleum, lösningsmedel, kylvätskor, kemikalier etc. El och dragstart, knappt använd.


Kraftig eldriven högtryckspump från Iwata.

Se bifogat erbjudande från Syntema. Tproduktblad - syntema. Dessa pumpar passar utmärkt för tvättning och provtryckning mm. Pumparna lämpar sig väl för att pumpa rena vätskor med högt tryck och måttligt flöde. De finns även i utförande för saltvatten.


Speck Triplex plungerpumpar är enkelverkande med ventiler i rostfritt stål och plungrar i keramik. Triplex designen erbjuder den mest kostnadseffektiva konstruktionen för att åstadkomma högeffektiv tvättning med små pulsationer. CAT Pumps arbetar med procentig totalverkningsgra vilket minskar bl.

De som finns lagerförda är upptagna på hemsidan. Högtryckspumpar för vattenbaserade produkter finns i olika utföranden och storlekar. Pumpen kan då uppfattas som en högtryckspump inom det specifika segmentet.


SKS Diago högtryckspump med maxtryck bar. Handtaglåset säkerställer pumpen passar säkert i ram fästet. Dubbelverkande högtryckspump för fat- vägg- eller golvmontage för icke korrosiva vätskor, olja glykol etc. Fatförskruvning med G2” (inv) ingår.


Andra produkter i den här serien. Komponenter för väggmonterad. Tankvolym på liter och en sughöjd på meter. Hejsan Är det någon som vet om högtryckspumpen i ett common rail system drivs elektriskt eller mekaniskt via vevaxeln? Movitec 1- Ny effektiv högtryckspump.


Flerstegspumparna är konstruerade för vätskor såsom vatten, kylmedel, kondensat och mineraloljor. De är idealiska för, till exempel, .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung