Mma radiatorventil injustering

Handböcker för optimal energianvändning. På MMA har vi i över år arbetat med ett helhjärtat engagemang för att förbättra och effektivisera värme- och kylsystem. Vi utvecklar, producerar och marknadsför reglerutrustning för värme- och kylanläggningar. Intresset för våra idéer och funktionslösningar har alltid varit stort.


Miljösmarta produkter, Termostatventiler. FVI – Insats för integrerade radiatorer.

Ventil med förinställning FVR, FVV och FVAV. Skyddsratten kan under byggnadstiden användas som avstängning, den används även under injustering av systemet för att få nominell lyfthöjd med termostat monterad. MMA erbjuder allt vad som krävs för effektiv reglering av värme och kyla. Här ingår allt från balanseringsventiler till ventiler för radiatorer och kylbafflar. Injustering av värmesystem - Duration: 6:01.


Lågflödesmetoden, injustering av värmesystem - Duration: 25:23. Sandberg förklarar hur han kom på lågflödesmetoden (även kallad Kirunametoden) i en. Mma radiatorventil injustering.

Har behov av att strypa några radiatorer på övervåningen i vårt hus. Hittills har jag varit lat och använt termostaterna på radiatorer, men vet att det inte är helt optimalt. Efter att ha läst här på forumet så antog jag att man behövde ett specialverktyg benämnt . Det går att lösa problemet med mycket sofistikerade.


Radiatorventil All reglering av flödet sker vid radiatorerna. För att kunna utnyttja ett temperaturfall över. Figur 2: Tryckfallsdiagram för MMA : s AN10-ventil. Källa: MMA , med tillstånd.


Arbetets syfte är att genomföra en praktisk injustering av. Termostater tas bort under injusteringen och en MMA -nyckel (figur ) används för att ställa in önskat antal varv. MMA radiatorventil Rak G15. Ventilen används för att reglera flödet i radiator eller kylsystem.


Ventilen regleras med termostat, termoställdon eller handratt. Ventilserie V kan även beställas i avzinkningsfritt material AZF. Teknisk data Tryckklass PN Max . Radiatorarmaturer till Epecons samtliga panelradiatorer finns i ett brett urval, kompletta med radiatorventiler och koppel.


Gemensamt för alla armaturer i vårt sortiment är hög kvalitet, reglernoggrannhet, driftssäkerhet och en lång livslängd.

På bilden till vänster visas armatur från MMA. Re: grundinställning mma radiatorventil. Sandstugan skrev: någon som kan hjälpa mig med att grundinställa flödet i mina radiatorer med mma ventiler har varit inne på.


Detta tänkande gäller även vanliga villor, när det gäller injustering. Svaret är: Optimal - en smidig metod för injustering av 2-rörssystem. Smart injustering i värmesystem.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung