Sträckmetall aluminium

Hos oss på Tidbecks får du sträckmetall till marknadens bästa kvalité. Dessa passar både bra som skydd och som steg till bland annat trappor. Klicka och läs mer om vårt standardprogram och speciallösningar. Visste du att Häfla Bruk har Nordens bredaste tillverkningsprogram för sträckmetall som tillverkas i plåt i tjocklek mellan och mm i bredder upp till meter?


Vill du ha sträckmetall i andra material som rostfritt, aluminium , koppar, mässing, titan, CorTen eller varför inte i plast? Formbart material som ofta används som skydd.

Vanliga användningsområden för sträckmetall är som petkydd runt rörliga maskindelar eller som åtkomstskydd f. I ventilationsutrustningar, komponentskåp, handikappramper och som beröringsskydd. Sträckmetallen har många fördelar. Lätt, starkt och med varierande grad av genomsläpplighet beroendes på maskornas grovlek. FeAl tillverkar sträckmetall av aluminium , stål och koppar.


Vid tillverkning av sträckmetall. Andra material kan levereras på begäran. Beställ idag, leverans imorgon!


Liroma kan leverera ett stort utval av sträckmetall i obehandlat- och galvaniserat stål samt i aluminium och rostfritt.

Vidare levereras flatvalsad sträckmetall i obehandlat- och galvaniserat stål. Produktlistan för respektive del är endast ett urval. Kontakta oss för sträckmetall enl egna önskemål.


Tibnor sträckmetall , aluminium från Tibnor AB. Feal sträckmetall , aluminium från FeAl AB. Men utgångsmaterialet kan även vara koppar, rostfritt stål, nickel, titan samt polyeten.


Inom hjärtmedicin kommer en speciellt utformad . Vi arbetar även med kundanpassade lösningar för byggprojekt, ventilation, inbrottsskyd butiksinredningar, legotillverkning mm. Välkommen till oss på SPG AB! Kassett E är ett lättmonterat försänkt undertak för montage i synligt bärverk.


Det passar exempelvis i butiker, kontor, kök och andra lokaler där man vill att ytan ovan taket ska vara lättåtkomligt för service etc. Kassetterna tillverkas av återvunnen aluminium alternativt stål och har en hår slät yta som håller sig fräsch i många . Mångsidigheten med sträckmetall gör det lämplig för en mängd olika applikationer såsom gångvägar, fasader, innertak samt avskärmning. Denna sträckmetall av aluminium med maskstorlek 2cm bred x4cm lång och tjocklek 3mm är av den rätta sorten och storleken till alla rännor. Vår carport Autone med sträckmetallsektioner erhäller ett modernt formspråk genom sin genomsiktlighet.


Carportens mått mellan stolpsektioner skräddarsys för att passa avsedd parkeringsyta optimalt. Pulverlackerade alternativt anodiserade aluminiumprofiler. Tänkte bygga nåt nytt och ersätta plastschabraket vid luftintaget under grillen på bilen, men tycker att sträckmetall är lite för tätt Var köper man galler ? Järn AB Södertorg: st.

Snicken Visby: Ej i lager. För att se pdf:erna behöver du Adobe Reader. Har du inte det kan du ladda hem det här. Vad kan Weland göra för dig?


Welandgruppen erbjuder ett mycket omfattande produktprogram för byggindustrin. Vi samlar nu detta på ett ställe och visar vad vi kan göra för dig. Det är inte bara traditionella produkter i stål och aluminium utan även våra andra tjänster som förhoppningsvis kan vara av intresse.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung