Hur rensar man avloppet i duschen

Om vattnet börjar rinna ner dåligt när du duschar är det ett tecken på att du behöver rensa golvbrunnen. SigtunaHems vvs-tekniker Göran Mähler visar hur du gör för att rensa fett och smuts från vattenlåset i. De flesta av oss har någon gång varit med om att vi tar en dusch och väl där märker att vattnet inte rinner undan. Antingen ser vi detta genom att golvet i badrummet blir fullt av vatten eller också.


För att förhindra hår från att fastna så kan vi rekommendera att man använder sig av en så kallad hårfälla.

Har du stopp i golvbrunnen eller problem med dålig lukt i badrummet? Då är det förmodligen dags att rensa avloppet. Vattenlåset ska hindra att dålig lukt tränger upp från avloppsröret. Men om det samlas hår, tvål och smuts i vattenlåset börjar det lukta illa från avloppsbrunnen. Jag har en gammal gjutjärnsbrunn som behöver rensas.


Har grävt upp allt jag kommer åt i vattenlåset men det rinner ändå inge bra. Rensa avlopp på enkelt sätt - Viivilla.

Hur rensar jag denna golvbrunn ( dusch )? Stopp, otrevlig lukt eller dålig avrinning i avloppet är besvärligt, men ofta ganska enkelt att åtgärda. Här visar vi dig hur du gör, när. I handfat och diskho beror stopp och dålig lukt ofta på små föremål som till exempel matrester eller tändstickor som fastnat, i dusch och bad är det . Nov Det vi föreslår är helt naturligt och ofarligt. Du gör det själv, dessutom går det på ett kick!


Det enda du behöver är bikarbonat, lite salt, ättika och varmt vatten. Häll i bikarbonaten, som blandats med saltet, i avloppet. Häll på ättika och se hur det börjar bubbla och fräsa.


Det är dock bara ofarlig koldioxid! Sen är det bara att rensa bort allt hår, tar sekunder. Stopp i avloppet är något vi alla för eller senare råkar ut för, frågan är oftast vad man behöver tänka på och hur man får bort ett stopp i avloppet. I den här artikel får du tips om.


Om du har spolat av jordiga stövlar eller använt dusch eller badkar till annan grov-rengöring, bör du rensa avloppet efteråt. Jag kan duscha 2min sen är hela badrumsgolvet fullt utav vatten, vattnet forsar alltså inte ner i avloppet så snabbt som det bör göra.

Har tagit upp och rengjort vattenlåset och även grävt så mycket jag kan för att få bort så mycket jag skit som möjligt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung