Incinolet reservdelar

Se våra produkter - titta in hos oss på Mörtnäsvägen på Värmdö Klicka för karta. Toaletten lämnas in, väl rengjor till din återförsäljare. De allra flesta reservdelar är enkla att byta och i många fall gör kunden detta själv.


Vi erbjuder också på- platsen-service om vi har möjlighet (debiteras enligt gällande priser) då vi . Spännare för asklåda med skruvar. Bli först med att betygsätta.

Incinolet , världens mest sålda förbränningstoalett. Framtagna för extra passform. Antal per förpackning: 5st.


Toan kräver varken vatten eller avlopp och är enkel att installera och använda. Dessa toaletter har en teknisk lösning som gör det möjligt att spola medan man sitter på toaletten. Vid spolningen öppnas förbränningsluckan vilket medför en risk att komma i kontakt med öppen låga och en ”teoretisk” risk . Click here to find similar products. Luckan mellan toalettskål och förbränningskammaren öppnas.


Ugnen består av tre delar som tillsammans är en ugn med både över- och undervärme.

Tack vare den höga kvaliteten i toalettens alla delar är användning och normalt underhåll såsom tömning av askkopp mycket enkel att utföra. Anger vilka reservdelar som behövs och om de finns tillgängliga i lager. Här anges generella och särskilda rengörings- och skötselbehov. Lööfs Gasol AB i Karlstad har försäljning av gasolprodukter.


Företaget har allt inom gasol och svets. Försäljning av restaurangutrustning och storköks. Foto: VÄRLDENS MEST SÅLDA FÖRBRÄNNINGSTOALETT!


Utan vatten och avlopp, men en riktig el-toa på landet. Fraktfritt inom hela Sverige -Vi kan hemleverera inom Stor- Stockholm för 3kr. Products without images have been hidden.


Go to the productFind similar products. Vedlikeholdet kan utføres på stedet av. Förvandlar toalettavfallet till aska som kan tömmas i rabatten.


Den gasoldrivna förbränningstoaletten är enkel och mer hygienisk. Vi har påsar till alla förbränningstoaletter. Nacka Byggnadsvård AB – reservdelar till gamla hus. Vi kan ordna fram allt gällande. Cinderella förbränningstoalett reservdelar.


Allt inom Gasol och Fotogen.

Vår specialitet är reservdelar till i stort sett alla större fabrikat inom gasol- och fotogenapparater, oavsett ålder. Vår nyförsäljning ökar stadigt av gasolförbrukare för båt, husvagnar, stugor, hem och industri, där vår målsättning är att kunna erbjuda Sveriges bredaste sortiment.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung