Kabelgenomföring gummi

Ersättningsartikel, tillbehör och reservdelar kan fortfarande finnas tillgängliga. KABELGENOMFÖRING - GUMMI. Vår kabelgenomföring i gummi skyddar kabeln i till exempel plåtgenomgångar eller på andra placeringar av kabel där vassa kanter förekommer. Den fungerar som vibrationsisolering och skydd på en och samma gång.


Beställ idag, leverans imorgon!

Klicka för att visa fler.

Alla produkter är inlästa . Våra kabelgenomföringar av gummi skyddar kabeln i till exempel plåtgenomgångar eller på andra placeringar av kabel där vassa kanter förekommer och där hålrum behöver tätas. De fungerar som vibrationsisolering och skydd på en och samma gång. Köp RQ Kabelgenomföring ( gummi ) 11mm hos Twostroke.


Tätningshylsa som både tätar och låser. Produkttyp Kabelgenomföring Dimension 2.

Kabelgenomföring av gummi för flatkablar. Används när man har har platsbrist och inte får plats med flatkabelförskruvning.

Kantskoning då man går med rör, kabel, slang m. Kuntze formar gummi till olika produkter. Hos Kuntze hittar du formdetaljer i gummi som ex. Beräknad leveranstid: ca dagar. Det patenterade kabelgenomföringssystemet gör det möjligt för användaren att föra in, täta och ge dragavlastning även för kontakterade kablar.


Det viktigaste inslaget i Icoteks patenterade system är en delad ram samt slitsade gummibussningar som ger en snabb, bekväm och kostnadseffektiv montering. Köp Kabelgenomföring i gummi från oss på Marinaman. Vi tillverkar högkvalitativa kabelskydd för personbilar, lastbilar och tran.


Kabelgenomföring mm enkelsidig. Kabelgenomföringar av SBR- gummi. Temperatur -40°C till 80°C kontinuerligt. Förpackningsstorlek: 1st. Sortiment med kabelgenomföringar.


Innehåller ca 2st kabelgenomföringar av olika sorter.

Kraftig låda av plast med transparent lock.

Kabelgenomföring, standar plast. Kabelgenomföring , gummi. Kabelgenomföring, integrerad dragavlastning. TOGETHER WE KEEP TIGHT I ett fordon löper flera olika slag av slangar och kablar.


Du kan själv ställa en fråga.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung