Beröringsfri kran

Spesielt, er de termostatstyrt, så de slipper inn mye fra varmtvannsrøret før det kommer varmtvann? Hvis ikke, kommer det vel til å ta dobbelt så lang tid som når jeg fyrer opp varmtvannskrana og justerer etter hvert. For mitt vedkommende gjelder det et toalett der jeg ikke har bruk for . Som ledende produsent av avanserte sanitærprodukter introduserte Oras de første berøringsfrie kranene for nesten år siden.


I dag er det banebrytende selskapet en av verdens største leverandører av berøringsfrie og elektroniske kraner. Berøringsfrie kraner sparer vann og energi, samtidig som de gir bedre hygiene .

Damixa Free er en nytt dansk designet, berøringsfri kran med strømlinjeformet design. Kranen bidrar til både økt hygiene og sparer også vann og energi. Den solide konstruksjonen sikrer at den tåler robust bruk. Hygieine er altid aktuelt, og de fleste vet at man bør vaske hendene sine flere gange daglig, for at minske risikoen for smittefarer, men hvis det sitter bakterier på selve servantarmaturet, er man nesten like vidt. Beröringsfri tvättställsblandare med temperaturvred.


Om du ønsker mer informasjon eller ikke finner produktene du leter i vår nettbutikk så ta . Nye Oras Vienda ligger i samme prissjikt som en vanlig ettgrepskran, og siden den avanserte teknologien på kranens innside ikke er så plasskrevende, er kranens design minimalistisk og elegant. I tillegg sparer den berøringsfrie kranen både vann og energi.

Med en berøringsfri kran bruker du . Servantkraner har nå blitt en del av WOW-faktoren på badet. En kran er ikke bare en kran lenger. Fint berøringsfritt batteri. Lange tilkoblings slanger. Justerbar vann temperatur.


I hybridversjonen kan man forhåndsstille temperaturen, dermed får man fortere temperert vann enn en standard berøringsfri kran. Men det vil ellers være velkjent Oras-teknologi, noe som er greit for rørleggeren som skal installere, avslutter Lunde. Oras Signa kommer til å være salgsklar omkring . Vi har vannkraner til servant med ett grep, to grep samt berøringsfri , elektroniske varianter. Utførelsene er også mange.


Alt fra børstet stål til krom og messing, rustfritt stål og flere andre varianter. VAC) kjøkken – og berøringsfri kran med tilkoblingsmuligheter for oppvaskmaskin. Fremtiden er berøringsfri.


Denne typen armatur oppfyller stadig strengere krav til hygiene, miljø- og brukervennlighet. Det som kan kalles fremtidens kjøkkenkran er dessuten meget enkel å installere og vedlikeholde. På jakt etter en kran til badet?


Her har du mange typer, fasonger, modeller og stiler å velge blant.

Elektronisk og berøringsfri eller en klassisk og gammeldags servantkran – eller noe i mellom? Ta en titt på våre servantkraner. Trenger du hjelp til å velge?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung