Högtrycksnatriumlampa armatur

ID1K30 Växtbelysning armatur 400W Belysning ST 79kr. Vid köp av eller fler: 680. När tänddonet i armaturen värmt upp natriumet tillräckligt släpps full spänning på och ljuskällan börjar lysa.


I en högtrycksnatriumlampa finns ett ljusbågerör som innehåller xenon (Xe), natrium (Na) och kvicksilver (Hg). Kan användas i såväl rum utan dagsljus som i växthus. Perfekt för den som vill starta plantuppdrivningen tidigt.

Tillverkad av vitlackerad aluminiumplåt. Placeras på armatur eller stolpe för att minska risken för förväxling av ljuskällor vid lampbyten. Symboler med E avser lampor med extern tändapparat. Fiction har bländskyddsringar av vitlackerat gjutet aluminium.


Anslutning: Kopplingsplint 3xmm². Ljuskällor har givetvis olika livslängd beroende på tillverkningen men vilken armatur som används spelar också stor roll. Normalt testas armaturer i. När man tänder en högtrycksnatriumlampa i kallt tillstånd tar det mellan sex och tio minuter tills den uppnått fullt ljusflöde beroende på lamptyp.

Tänkte bara tipsa om att det nu finns en mycket bra lampa för ett mycket bra pris till försäljning på tradera. Har själv använt denna med mycket goda resultat. Endast timmar kvar på auktionen. Thc-Junkie: Ganjafanatic . För en ensam växt fungerar en liten armatur med vanlig lågenergilampa eller speciell växtlampa bra.


Om flera växter ska få ljus samtidigt finns olika. För den som odlar eller övervintrar i ett större utrymme kan en högtrycksnatriumlampa eller metallhalogenlampa vara bra. De flesta professionella odlare . Ersätter högtrycksnatriumlampa. Diameter mm Höjd 2mm Används vanligtvis i gatlyktor, hamnar, gårdsplaner, parkeringar eller annan utomhusbelysning.


Metallhalogenlampan ska endast användas i armatur med högtrycksnatrium don. Att ersätta högtrycksnatrium-lampor (HPS) rakt av med någon form av LED- armatur är en tveksam affär i dagsläget. Visserligen kan spektret göras något mer väl avpassat för växternas fotosyntes än det ljus man får från en högtrycksnatriumlampa , men avsaknaden av IR-strålning leder till lägre bladtemperatur och . Reflektor av anodiserad renaluminium pressad i ett stycke. Driftdon: Inbyggda driftdon. W, armaturen har serietändare med . Kraftig bygel för stående montage.


Armaturen levereras utan ljuskälla.

Arena - asymmetrisk strålkastare för stora anläggningar, för metallhalogen- eller högtrycksnatriumlampa. Kupa av klar polykarbonat eller plant härdat glas. Man använder högtrycksnatrium i rum där det finns naturligt ljus som i t. Högtrycksnatrium lampa 400W. Jämför priser och läs recensioner på Ljuskällor. Välkommen till PriceRunner!


Ellipsoidformade, beslammad högtrycksnatriumlampa med högre ljusutbyte för yttre tändare. Denna ljuskälla kräver specialarmaturer. Dessa ljuskällor kräver armatur med tänddon. Strömbrytare och vägguttag .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung