Wellmate hydrofor installation

I hydroforen sitter det en i byggd flottör (se bild) för att säkerställa rätt luftmängd. I toppen av flottören är det två hål där en har en. Problem med hydrofor - byte till wellmate ? Allmän beskrivning av hydrofor.


Vid frågor eller osäkerhet kontakta.

Placera hydroforen på ett plant och stadigt underlag. INSTALLATIONS -, DRIFT- OCH. UNDERHÅLLSINSTRUKTION FÖR TRYCKKÄRL. Kontrollera att kärlet inte skadats under transporten och att märkskylten visar rätt tryck. Observera att kärlet inte får användas vid högre tryck än vad märkskylten anger.


Vid osäkerhet, kontakta leverantören. Wellmate luftinjektor micronizer.

Tryckkärl finns i flera olika utförande och dessa har olika för och nackdelar. Ur vattenfiltersynpunkt finns det också tryckkärl som passar bättre till vissa typer av filter. Syftet med denna sida är att ge inblick i dom vanligaste tryckkärlen. Glasfiberhydroforen är helt korrisionsfri och är avsedd att ersätta en galvad eller rostfri.


Tanken innehåller inget membran som behöver bytas ut. Vattnet har kontakt med luften så att gaser som finns i vattnet kan fällas ut. Mellan hydroforen och pumpen monteras en luftinjektor som med hjälp av den . Har sedan några år en WellMate hydrofor i glasfiber, funkar bra men gå inte på deras micronizer luftinjektor.


Det påstås att man inte behöver lufta, men det är bara snack. Så här gjorde jag: i toppen ett T-rör med manometer åt ena hållet och en kulventil med en cejn tryckluftskoppling på åt andra hållet. WellMate - tryckvattenbehållare är tillverkade helt i polyeten och glasfiber och är däför helt korrisionsfria. Lika starka som vanliga hydroforer men lägre vikt,. Vattenreningsgruppen H2O AB.


Du har en betydligt modernare hydrofor än de jag brukar skruva i. Uranfilter, Produktblad U25-U50. Filtrena AG- filter, Produktblad AG-filter.

Varje gång du öppnar en kran försvinner lite luft från tanken. Därför måste man pumpa in mer luft med jämna mellanrum. När pumpen nått frånslagstrycket så ska vattennivån i nivåröret vara strax över halvvägs upp i röret.


Saknar du ett nivårör finns det hos oss – Emtek vattenståndsställ. Vi rekommenderar att denna luftinjektor används tillsammans med hydrofor utan membran för bästa effekt. Pumpa in mer luft för att . Vid installation ska f. Hydropresstanken är tillverkad i. SV: fylla på luft i hydropressen.


Tycker mest det verkar vara strul med dom där hydropresserna. Varför inte köpa en liten hydrofor istället?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung