Frostat glas film

Ytterligare info: Filmen fästs med hjälp av statisk elektricitet. Justera storleken genom att använda skärlinjerna. Se till att ytan är ordentligt rengjord innan filmen fästs. Ta bort baksidan från filmen.


Frostad , olika designs.

Fönsterfilm och insynsskydd i mängder av mönster, färger och storlekar! Här finns ett enormt sortiment av insynsskydd och fönsterfilm. Du kan dessutom köpa frostad fönsterfilm till Sveriges förmodligen lägsta priser. Film med frostat glas utseende används ofta på fönster i badrum, där man inte önskar insyn men gärna vill få in ljus.


Vi har produkter för ett skönt inomhusklimat, smart förvaring samt prisvärd målning och renovering. Ofta kan frostat glas vara lösningen. Att byta ut vanliga fönsterglas mot frostat glas är däremot - framförallt om det rör sig om många fönster - jämförelsevis dyrt och ansträngande.

Med kvalitet och engagemang strävar vi efter att skapa goda och långsiktiga affärsrelationer. Den har också en avskärmande och insynsskyddande effekt. TEXT 4U erbjuder ett brett urval av högkvalitets frostad vinyl, etsat glas och glasdekorfilmer speciellt designade för bubbelfri applicering på fönster, glasdörrar och annat. De här smakfulla genomskinliga fönsterfilmerna är ett mycket . Använd såpvatten och fönsterskrapa vid montering. Klipp till önskad storlek.


Putsa fönsterrutan så att den är helt ren. Fukta fönsterrutan med såpvatten. Plocka bort skyddsfilmen. Lägg filmen på fönsterrutan och jämna ut filmen med en fönsterskrapa.


Dra försiktigt för att få bort luftbubblor och överflödigt vatten. Det är ju väldigt fint men jag skulle. Med den nya tekniken kan man ersätta den traditionella glasetsnings metoden med självhäftande folie.


Här är några exempel på gamla motiv som vi har ritat om digitalt och tillverkat i glasetsningsfolie ( frostat glas ). Vi tillverkar och säljer skyltar, bildekor, frostat glas , frostad fönsterfilm, fastighetsskyltar och fönsterfilm i Stockholm och hela övriga Sverige!

Nu har vi filmen alla pratar om……… Den elektriska filmen som ger ett insynsskydd med fjärrkontroll. Välj själv om ni vill ha klar glas eller insynsskydd. Vi kommer att visa denna filmen på Fastighetsmässan i Malmö och februari. Filmen är det bästa och snyggaste sättet att få samma utseende som frost utan att blästra glaset.


Ett annat stort användningsområde för frostad film är . Visst finns det sån film ? Vi har precis flyttat till loftgångslägenhet och min stora sons fönster går precis alla. Allmänt Insynsskyddande film är en polyesterfilm eller en PVC- film som ser ut som sandblästrat eller frostat glas. Den skyddar från nyfikna blickar och ger en exklusiv interiör. Polyesterfilmerna används vanligen när hela glaspartier skall täckas.


PVC används vanligen när glas skall täckas och logotyper, text . Priva-Lite är en unik lösning för att lösa problem relaterade till intimitet, sekretess och rumsindelning genom att blixtsnabba växlingar mellan öppenhet och avskärmning. PRIVA-LITE är ett aktivt glas med inbakad film av flytande kristaller .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung