Kingpin duk 117

Crown är en helt ny dukmodell från svenska Kingpin och har många intressanta nyheter. Duken rullas ut i framkant av kassetten som är gjord i mattlackad aluminium. Detta ger ett utrymme bakom.


Speciellt framtagen ramspänd 1-tums duk för optimal bildåtergivning. Ramen är täckt med sammet som förhindrar eventuella störande ljusreflektioner. Duktyget har bra och naturliga färg- och ljuseg.

Den motordrivna filmdukens aluminiumkassett är designad i mjuka former för att passa in i ett modernt hem. KingPin Crown 16:Duk , 1Motordriven finns hos Inet, Sveriges bästa datorbutik! Butiker i Stockholm, Göteborg, Uddevalla eller via webshop till hela Sverige, snabbt och tryggt!


Dukstorlek, bred 2cm. Dukmaterial, Glasfiberduk. Sidmaskning, över, cm. Kingpin Tab Tension bioduk har fördelen av en ramspänd duk via sitt vajersystem på sidorna som spänner ut duktyget när duken åker ut från kassetten. Det finnes også Priser fra butikker.


Sammenlign Lerret side ved side.

Kingpin överaskar med en högprestanda duk till ett fantastiskt lågt pris. Velvet Framed Screen från svenska företaget Kingpin Screens är en ramspänd duk med PVC-baserat dukmaterial som spänns upp i en rigid. Kassett går att fästa i tak och vägg - motordriven med fjärrko.


Tab-tension, ger slät bild. Kingpin Tab-Tension Denna tab-tension duk är Kingpin ´s planaste duk i rulldukssortimentet. Konstruktionen och linorna på sidorna gör att duken spänns ut som en ramspänd duk , men är ihoprullbar.


Denna duk rekommenderas för alla filmfantaster som är ute efter en garanterat vågfri duk. Dukkassetten är tillverkad i. Crown Electric Screen är en fantastisk motorduk med multifunktionellt styrsystem. Det betyder att du på ett . Kör en tab tension 1från kingpin aldrig haft problem.


Om du har ljust rum så en react om du kan göra det mörkt men inte vill ha en ramspänd så är kingpin väldigt prisvärda klart det finns bättre om man vill lägga pengar. Men att lyssna på dem första . Lampan på projektorn är bytt sent förra året så den är fräsch å fin. Köp Kingpin InCeiling Electric Screen 1till bästa pris och snabb leverans från AV-Online.


Mötesteknik och AV- Utrustning för företag. När dina favoritprogram visas skall du vara med! Om du tittar på 2 3D eller en löjligt högupplöst 4K sändning så skall du sugas in i spänningen och uppleva programmet och det gör du bäst när det är stort!

Vi gör alla våra dukkassetter i formsprutad aluminium för att kunna designa dom . Chromecast Ultra nyinköpt. Nikon D( exp.) Idag 09:26.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung