Vriddon

Kompakt ställdon för driften av slutkontrollelement med roterande rörelse. Ställdonets tryckstång överför kraften direkt till det slutliga kontrollelementet. Broschyr: Efficient actuators and positioners. ECKART hydrauliska vriddon. På hydraulisk väg kan du skapa en vridrörelse och själva vriddonet kan ta upp högre yttre mekaniska påfrestningar.


Perfekt till tiltrörelser och olika typer av applikationer där man har tillgång till hydraulik.

Eckarts vriddon har även ett dämpning i ändlägena end cushioning där flödets stryps . RA är ett dubbelverkande vriddon som har en mycket kom pakt design med högt vridmoment och små inbyggnadsmått. Kolv och kuggstång är integrerade till en enhet. Kuggstångsdriften ger ett absolut jämnt vridmoment för . Ställ en fråga om denna produkt. Vriddon till dosring hos ELDIREKT.


Verktyg för att enkelt justera dosringen. Elektriska vriddon med handmanöver och automatisk urkoppling.

Förbindelsen mellan drivenhet och kulventil görs via ett standardgränssnitt (flänsförbindelse). Vridrörelserna i drivenheten skapas genom en linjär kolv . Pneumatiska och elektriska manöverdon vriddon snäckväxlar switchboxar med feedbacksignal Namurventiler blockeringsventiler induktiva mekaniska lägesgivare. Materialen har valts för underhållsfri drift, även i aggressiva miljöer, och säkerställer låg termisk belastning. Modulkonstruktionen möjliggör många alternativ som ytterligare ändlägesbrytare, . Produkten på bilden kan skilja sig från den verkliga specifika utformningen. Helacs innovativa driftteknik för glidande-spline konverterar en linjär kolvrörelse till en kraftfull axelrotation.


Varje ställdon består av ett hölje och två rörliga delar – den centrala axeln och kolven. Spiralformade splinetänder på axeln greppar tag i matchande tänder på kolvens innerdiameter. Här hittar du information om de mest efterfrågade produkterna. Om du söker något som inte finns på den här sidan – kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt produkt. Du kan även titta på vår leverantörs hemsida.


Klicka här för att komma till Parker. Kontakta oss sedan för information om pris och leveranstid. CP 101: Upp till 1Nm vid bar. Används vid vågkärl, skruvutlopp mm.


CP 126: Upp till 3Nm vid bar. Finns i storlekar från kW till kW.

Tillval: Handvev till Ae. VRIDDON EXEMPEL 16-Ett vriddon kommer att överföra ett moment M om den ena sidan av vingen trycksätts. För att vrida vingen krävs också ett flöde. Beräkna momentet och flödet till vriddonet om vridningen på 1grader skall ske på 0.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung