Bromma rör ab

Förra året gick företaget med förlust. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Vi utför rörarbeten i Bromma området, hör av er för mer information!


Bolaget skall driva service- reparations- och entreprenadverksamhet inom VVS- branschen och därmed förenlig verksamhet. Rörmannen i Bromma AB är ett installationsföretag inom Stockholmsregionen med fokus på service för både företag och privatpersoner.

Bromma Rör AB är verksam inom Rörentreprenör, VVS i Bromma. Vårt mål är att snabbt kunna serva kunden oavsett storlek på projekt. Eliassons rör erbjuder vvs-service till privatpersoner och företag. Vi är komplett försäkrade av försäkringsbolaget If Skadeförsäkring AB. BREAB AB , Aktivt, Patrick Palmqvist (Extern VD).


Mälarblick Invest Aktiebolag, Aktivt, Kurt Bredvad Palmqvist (Styrelseledamot). Bilease i Bromma Aktiebolag, Aktivt, Kurt Bredvad Palmqvist (Styrelseledamot). OVK i BROMMA Aktiebolag .

Till sin hjälp har Bo tre duktiga rörmokare som utför alla förekommande installationer och reparationer inom VVS-branschen. Företaget har sin bas i Bromma och vi utför VVS-service i hela . Fortfarande kvalitativa kontorsmöbler till bra pris - med fokus på hållbarhet. Alla siffror anges i hela tusental. Resultat efter finansnetto. Montören Frank genomförde sen ett kanonjobb där förutsättningarna var aningen trixiga och risken för extra arbete var stor i och med sköra rör.


Vi på Hässelby Rör AB har erfarna rörmokare som hjälper dig med rörinstallationer i alla typer av fastigheter. Vår bas är i Västerort och vi är verksamma i Bromma , Järfälla och övriga Stockholm med omnejd. Bromma stål erbjuder en unik position på marknaden i Stockholm med vårt stålservicecenter där vi kan tillgodose våra kunders behov av anpassat material i stål, med smidesverkstadens . Ja, registrerad för F-skatt. Alltid enligt Säker Vatteninstallation. Eliassons Rör AB är en badrumsinstallatör ansluten till Badplatsen.


Kanske har du fått en akut läcka och söker en rörmokare Bromma eller en rörmokare Hägersten? En spricka i rör eller ledning och akut behöver en rörmokare Nacka? Stopp i avlopp, dusch eller toalett, och akut behöver en rörmokare Sollentuna fastän det är sent på kvällen och helg?


Inga problem, Rörexperten har VVS . Rör Ab , Bromma , Stockholms Län, Sweden.

You might also like: Rörkåren AB. Pipework and tubing installation . Skräddarsydda inredningar med rör och rörfästen till privata hem och företag. Vi hjälper till med att ta fram specialanpassade lösningar helt enligt våra kunders önskemål. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina idéer. Nytt bostadsprojetk åt JM.


Projektet ligger i Bromma. Nyanställd projektledare på Installationsavd. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung