Lärling vvs montör

Om du vill arbeta som vs- montör hos oss ska du ha läst VVS - och fastighetsprogrammet på gymnasiet, eller motsvarande vuxenutbildning. Under din lärlingstid på Bravida får du arbeta tillsammans med våra certifierade vs- montörer. När du har varit lärling på heltid i ungefär två år kan du avlägga branschprovet och bli . VVS - lärling städar på byggarbetsplatser - vvsforum.


Där kommer du att träffa yrkesmän som tillsammans med lärare från skolan handleder dig och kontrollerar att du får de teoretiska och praktiska kunskaper som krävs. Du stortrivs med ett högt tempo och det är naturligt för dig med en hög servicenivå och positiv utstrålning gentemot dina .

Det är en fördel med branscherfarenhet. Företagen har olika resurser och vissa saknar helt enkelt möjligheterna, säger Annika Karlsson, kvalitetschef på Comfort. Efter utbildningen på gymnasiet anställs man som lärling i ett företag.


Det kan också finnas möjlighet att . Där lär du dig installation, service och underhåll av värme. Om du väljer inriktning sanitet kan det mycket väl leda till ett jobb som montör inom VVS efter att du gått ut skolan. Vissa skolor har dessutom lärlingsutbildning vilket innebär att du får vara ute som lärling i ett eller flera företag, minst hälften av din utbildning.


Utbildning till rörmokare.

OBS: välj en Förstklassig skola! Efter att man har gått gymnasieutbildningen följer en ungefär tvåårig period som lärling i ett företag. KUB – kvalitetssäkrad utbildning.


På företaget lär du dig de praktiska arbetsuppgifterna som du måste kunna för att arbeta som montör. Hur lång färdigutbildningstiden på företaget är . Arbeta med service, ombyggnad och nybyggnation. Efter dina tre år på gymnasieskolans VVS- och fastighetsprogram, inriktning VVS, kommer du att behöva totalt 8timmar multiplicerat med perioder.


Det finns dock vissa undantag när det kommer till utbildningen, om du exempelvis redan har viss kompetens kan du få . PN Entreprenad är verksamma inom byggsektorn där vi framförallt utför renoveringstjänster för privatpersoner och företag. Företaget har lång erfarenhet inom byggsektorn och vi är framgångsrika mycket tack vare att vår arbetsmodell är tydlig och där vi alltid. I dagligt tal används fortfarande rörmokare som benämning på yrket.


Efter det 8timmar multiplicerat med perioder, alltså cirka två år som lärling på ett företag. Du kommer att arbeta ihop med våra erfarna montörer påfältet Du måste fungera och trivas med att arbeta i team med andra hantverkare, men även självständigt arbete kan förekomma. Du bör vara serviceinriktad . Jag är inne på två linjer antingen elektriker eller vvs - montör , dum som man är gick jag inget av dem på gymnasiet så har börjat kolla runt vilka vägar de finns och gå nu i stället.


VVS - montör bli lärling tar ca två år att bli färdig med. Så jag gjorde upp en lista . Vid IUC lär sig eleven svetsa samt läser de teoretiska delarna i ämnen och kurser för inriktningen och yrkesutgången enligt anvisningar och krav från .

Just nu finns det lediga jobb - Vvs Montör Bygg Anläggning - att söka på Metrojobb.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rospump

Hydraulslang press

Rückschlagventil symbol fließrichtung